Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megéri megvenni ezt a női...

Megéri megvenni ezt a női órát, ti megvennétek?

Figyelt kérdés
[link]

2017. jún. 20. 11:17
 1/9 anonim válasza:
Én nem. Millió szép óra van, amit még tudsz nézni eloben es olcsóbb is.
2017. jún. 20. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is drága, sokkal szebbek vannak, olcsóbban ékszerboltokban!
2017. jún. 20. 11:40
 3/9 A kérdező kommentje:

igen, de svájci

és ez: [link]

2017. jún. 20. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szép. Azt nem tudom, hogy megéri-e. Ha neked ez tetszik és boltban nem találtál olyat, ami jobban tetszene, és nem is okoz gondot kifizetni az árát, akkor megéri.
2017. jún. 20. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Én különlegesebbet vennék a helyedben.
2017. jún. 20. 13:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,mint pl. nyugodtan linkelhetsz is!!
2017. jún. 20. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első szép, a második nem tetszik, mert tiszta műanyag.
2017. jún. 20. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem swatch órát nem éri megvenni, mert bár tényleh svájci, de nem javítható a szerkezete és elég sok gond szokott velük lenni. Akkor inkább ilyen áron egy japán szerkezetes órát vennék, ami megbízhatóbb.

Egyébként sem túl szép órák, szerintem ennél sokkal jobbak is vannak a piacon, de ez relatív, kinek mi tetszik.

2017. jún. 20. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem megbízható márkáért, svájci óráért nem drága a 20-22e Ft, abban az esetben, ha hosszú távra tervezel vele. Én mondjuk nem venném meg egyiket sem, mert az első nem a stílusom (a lánc nem tetszik), a másiknak a szíja meg kicsit "gagyinak" tűnik az én ízlésemnek.
2017. jún. 22. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!