Kedves lányok! Műszempilla?
Figyelt kérdés
Szolid, természetes hatású, viszonylag tartós megoldást keresnék - egyelőre műszempillák formájában - az állandó sminkeléskényszer elkerülésének céljával. Ha bármi javaslatotok/ellenjavallatotok/tapasztalatok van, osszátok meg, kérlek!2017. jún. 18. 15:23
1/3 anonim válasza:
10.000 Ft-ért csináltattam magamnak, szép volt, jó volt, ha van rá pénzed megéri, de ha nem akarsz rá 10-et költeni, inkább hagyd. Én se csináltatnám újra, pár nap után már azért potyogott, igaz nem feltűnően, meg mocskosul nehéz rendesen beállítani, egyet alszol benne és már el is áll. Ismerősöm 5-ért csináltatta, már akkor se nézett ki jól, mikor kijött a kozmetikából. Valamint 3 hét után már illik töltetni, mert lenő, kipotyog stb. Akinek van rá pénze, annak megéri, mert tényleg nem rossz, de nekem ennyi elég is volt, köszönöm szépen
2/3 A kérdező kommentje:
Hűha, hát ez nem hangzik olyan kellemesen, és ahhoz képest elég drágán jön ki... köszönöm a választ! Lehet, hogy mégiscsak maradok a mindennapos sminkeknél.
2017. jún. 19. 11:35
3/3 anonim válasza:
Lénygében a műszempilla olyan rengetegen nem dob a megjelenésen, ha meg annyira nincs kedved a sminkeléshez, akkor elég csak mondjuk valami jobb minőségű spirálra költeni, az kb ugyan az, mint a műszempilla. (#1 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!