Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kedves lányok! Műszempilla?

Kedves lányok! Műszempilla?

Figyelt kérdés
Szolid, természetes hatású, viszonylag tartós megoldást keresnék - egyelőre műszempillák formájában - az állandó sminkeléskényszer elkerülésének céljával. Ha bármi javaslatotok/ellenjavallatotok/tapasztalatok van, osszátok meg, kérlek!

2017. jún. 18. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
10.000 Ft-ért csináltattam magamnak, szép volt, jó volt, ha van rá pénzed megéri, de ha nem akarsz rá 10-et költeni, inkább hagyd. Én se csináltatnám újra, pár nap után már azért potyogott, igaz nem feltűnően, meg mocskosul nehéz rendesen beállítani, egyet alszol benne és már el is áll. Ismerősöm 5-ért csináltatta, már akkor se nézett ki jól, mikor kijött a kozmetikából. Valamint 3 hét után már illik töltetni, mert lenő, kipotyog stb. Akinek van rá pénze, annak megéri, mert tényleg nem rossz, de nekem ennyi elég is volt, köszönöm szépen
2017. jún. 18. 18:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Hűha, hát ez nem hangzik olyan kellemesen, és ahhoz képest elég drágán jön ki... köszönöm a választ! Lehet, hogy mégiscsak maradok a mindennapos sminkeknél.
2017. jún. 19. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Lénygében a műszempilla olyan rengetegen nem dob a megjelenésen, ha meg annyira nincs kedved a sminkeléshez, akkor elég csak mondjuk valami jobb minőségű spirálra költeni, az kb ugyan az, mint a műszempilla. (#1 voltam)
2017. jún. 19. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!