Igaz hogy a szemöldök piercing fájdalom mentes?
Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 08:51
1/8 anonim válasza:
hát, ha érzéstelenítik...
amúgy meg nem, fáj az is, mikor csinálják, ha nincs érzéstelenítve.
2/8 anonim válasza:
Igyis úgyis érezni fogod...ja érzéstelenítik akkor is!! Csak nem fáj anyira!
3/8 A kérdező kommentje:
én nem szeretnék csináltatni, csak az 1ik oszt. társamnak most lett és aztmondta h nem is érzett semmit, és nem hittem neki:P
2008. okt. 16. 16:05
4/8 anonim válasza:
igaz. nem érzéstelenítették, alig éreztem:) pedig nagyon fostam...
5/8 anonim válasza:
Nem lehet erezni tul reagaljak :P
6/8 anonim válasza:
Hali!
Én pont ma csináltattam, és nekem fájt fagyasztással is :S
nem tudom miért de nagyon éreztem a tűt, csávó at mondta hogy nagyon bestresszeltem a legfontosabb, ha tudod magadról, hogy be fogsz stresszelni elötte mindenféle képpen egyél vmit! A vércukórszinted ilyenkor lemegy, jó ha van miből lemennie!!!
7/8 anonim válasza:
én haverokkal csináltam szemöldökbe érzéstelenítés meg jegelés nélkül.nem fájt.
alig éreztem valamit
8/8 KisSzöcske^^ válasza:
szia :) nekem van szemöldök piercingem és érzéstelenitő nélkül csinálták, de én mondjuk abszolult nem éreztem semmit..szerintem ez a fejben dől el..én felvoltam rá készülve, hogy nagyon fog fájni, és mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!