Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyit költesz egy hónapban...

Renvoi Zsuzsanna kérdése:

Mennyit költesz egy hónapban smink termékekre?

Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

BB krém: 4000 forint/félév

Szempillaspirál 1700 forint/félév

Ritkán sminkelem magam, akkor is csak ilyen minimálisan, így a sminkre "szórt" pénzem a nullához konvergál.

2017. jún. 1. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Változó. 2-4000 Ft között.
2017. jún. 1. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Két havonta veszek egy szempilla spirált 1400kb meg egy szemceruzát ami 700ft és 3 hónapig kitart.
2017. jún. 1. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszek minden hónapban. Ha valami nagyon megtetszik vagy épp kifogyott terméket kell pótolni, csak akkor vásárolok. Legutoljára két hónapja vettem egy szempillaspirált.
2017. jún. 1. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kb havonta csak púdert veszek, az valamiért nagyon gyorsan fogy, 2000Ft. Szempillaspirált, 2-3 havonta, kb3000 Ft, bb krémet nagyjából 3 havonta 3000Ft, korrektort kb 2 és 1000Ft. A pirosítóm nagyon sokáig bírja, 1 éve használok, akkor kaptam és még nagyon sokáig nem is fogom lecserélni, szemceruza pedig kb fél évig jó és csak 700Ft. De azt azért hozzáteszem, hogy én minden nap használom ezeket, van hogy napi 2x mikor valami esti programom van egy fárasztó nap után
2017. jún. 1. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:

szempillaspirál 3-4 havonta, már van 3, felváltva használom őket.

alapozó+korrektor kb 4000 sok hónapra.

púder 2000, kb egy éve vettem és most fog csak elfogyni.

pirosító 2-3000, szintén elég egy évig is.

szemceruzát, szemöldökceruzát nem is tudom mikor vettem, már régóta használom és még nem fogyott el. pedig a szemöldökömet pl minden nap megcsinálom.

szemfestéket akkor veszek, ha elfogy amit szeretek, vagy ha nagyon megtetszik valami. előző hónapban pl csak egy sima mono fekete szemfestéket vettem 2000ért.

highlighterem az ami hamar el szokott fogyni, mert szeretem nagyon használni. ez 3600 havonta.

rúzsokat szoktam használni, de mivel már megvettem kb minden színt amit szerettem volna, így erre se költök, csak ha elfogy, vagy ha megtetszik valami új.

ebben a hónapban pl egy folyékony rúzst fogok venni, mert elfogyott, az 3000 lesz. másra most nem vágyom, szóval ennyi.

2017. jún. 2. 19:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Havi szinte nem tudom lebontani, mert minden máskor fogy ki. Plusz most teljes árasat írok, ezek ált. kevesebbek, mert igyekszem akciósan vásárolni, csak nem mindig jön ki úgy.

Alapozóra éves szinten költök olyan 11-13.000 Ft-ot (ált. többet veszek egyszerre, mert van, aminek jobb a fedése, van, amelyik természetesebb - szóval váltogatva használom őket)

Korrektor: na, ez nálam az, ami fogyóeszköz, 1-2 hónap alatt simán elhasználok egy 1-2000 Ft-os korrektort, és néha becsúszik egy-egy újabb darab tesztelésre, mert még mindig keresem az igazit.

Púder: 3havonta elköltök rá olyan 1-3000 Ft-ot, attól függően, épp mit próbálok ki.

Pirosító: elég ritkán veszek. Idén egyet vettem eddig, az 2000 Ft-ba került

Bronzosító: évente 2-3000 Ft.

Kontúr és higlight: 2000 Ft / paletta. Emellett van egy highlightom tavalyról.

Szemhéjtus: félévente 1000 Ft.

Szemhéjpúder: van, hogy egész évben semmit, van, hogy egy évben 3-4 szemhéjpúder palettát is vásárlok (ha az előzőek elfogynak vagy lejárnak). Idén 3 palettát vettem, összesen olyan 8e Ft-ot fizettem értük.

Szempillaspirál: 3havonta max. 2000 Ft, de néha becsúszik plusz egy-egy, ha vmit ki szeretnék próbálni.

Szemöldök: 3000 Ft-os szemöldökpomádét használok, évi szinten egyet használok el.

Szemceruza: idén vettem három 1000 Ft alatti szemceruzát, ez egy jó ideig elég lesz nekem, mert nem használom őket olyan gyakran.

Ajaktermékek: kéthavonta egy rúzs vagy szájfény, és ált. 1500 Ft alatt.

2017. jún. 7. 10:54
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es vagyok,

Azt hozzátenném, hogy én majdhogynem napi szinten sminkelem magam (a munkám miatt elengedhetetlen), és szeretek is sminkelni.

2017. jún. 7. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Nehéz lebontani. Csak korrektort használok, és már nem is emlékszem, hogy mennyibe került.

És ha a piros Labelló sminknek számít, akkor kb. 600 forint/fél év.

2017. jún. 11. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!