Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezt a fényes izét minek...

Ezt a fényes izét minek nevezzók amit a szemzugba teszunk? Mi a neve, hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
Milyen ecsettel kell felvinni? én ezüst szemhéjpúdert próbáltam de nagyon nem olyan a hatás tök csúnya
2017. máj. 31. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
highlighter a neve. palettákhoz is vannak(legvilágosabb szín), de külön is lehet kapni.
2017. máj. 31. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
highlighter-re gondolsz?
2017. máj. 31. 19:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, mert azt nem a szemzúgba tesszük.
2017. jún. 5. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
De azt is tesznek oda. Jobb lenne ha mutatnál valami képet, hogy mire gondolsz pontosan.
2017. jún. 5. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Highlighter a neve. (nem csak arccsontra teszik, hanem minden olyan helyre, amit ki akarnak emelni világos színnel.)

A szemzugba tehetsz matt és fényes világos színt is. Én fényeset szoktam. Erre bármilyen világos szemhéjpúder is megfelelő, nem kell feltétlenül arccsontra való highlightert venni, de ahogy előttem írták azt is szoktak használni. Ez már egyéni preferencia kérdése.

Én inkább meleg tónusút szoktam választani, az ezüst szemzugba szerintem nagyon hideg.

Ami nekem konkrétan bevált:

- the balm: mary lou manizer

- mac: oh darling

- urban decay: naked paletta legelső világos árnyalata

- mac: nylon

- mac: ricepaper

- mac: vanilla

- mac: shroom

2017. jún. 7. 13:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!