Fiúknak milyen körömlakk márkát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Moyra
Avon
Happy Nails
Orly
Red Cherry
L'Oréal
OPI
Revlon
Miss Sportly, stb.
2010. máj. 17. 14:01
23/30 anonim válasza:
Mindegy, ha meglátom, úgyis lehányom, és akkor nem látszik ki.
25/30 anonim válasza:
Az én barátom is festette a körmét. Feketére. Ettől senki nem lesz b*zi.
Egyébként meg tök mindegy milyennel fested, én még nem észleltem semmi különbséget.
26/30 anonim válasza:
szerintem sem rossz.én lányvagyok, de kifejezetten tetszenek a fekete körömlakkot viselő pasik. amúgy moyra-t akkorse vegyél ha világvége közeledik. miss sporty a legjobb
27/30 anonim válasza:
a fekete jól néz ki fiún. tökmindegy milyen márka,de nekem ezek közül a Moyra a legszimpibb
28/30 anonim válasza:
Én az Avon és az oriflame lakkokat szeretem.
MissSporty nagyon szar. a Maybelline pedig idő előtt beszárad...
29/30 anonim válasza:
Ha ránézel egy natúr körömre, meg tudod mondani, hogy nőé vagy férfié? :D Nemtől független a köröm szerkezete, de a szín már nem biztos. Lehet, hogy nem kéne rózsaszínnel indítanod xD
30/30 anonim válasza:
Csakis az Orly! Messze a legjobb, és nem tesztelnek állatokon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!