Kicserélik-e a Dm-ben a nem fogó, újonnan vett tusfilcemet?
Figyelt kérdés
Múlthét szerdán vettem a Dm-ben egy essence-s tust.Aznap otthon kipróbáltam,és nem fogott...A blokk megvan,csak az a kérdésem,hogy vajon kicserélhetem-e,ha igen,akkor ennyi idő után is?2017. máj. 23. 21:21
1/3 anonim válasza:
Kasszása válogatja. Engem ismernek, sokat járok be, ha bármi bajom van, segítenek. Ergo, megtehetik. De ha épp rossz napja van valakinek, lehet, hogy széttárja a karját és közli, hogy így jártál. :/
2/3 anonim válasza:
Nekem Rossmannban volt olyan, hogy olyan rúzst vettem, amit nem lehetett kitekerni, meg olyan parfüm, aminek hülyén belerakva a csöve, és nem lehetett kifújni. Ők kicserélték a blokkal.
Szerintem egy próbát megér. Sztem ha értelmes a kasszás, akkor kicseréli, mert ami egyáltalán nem fog, az máshogy "fog", mint amit elhasználtak.
3/3 anonim válasza:
Blokkal együtt vissza fogják venni. Vagy kicserélik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!