Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rondán fogó körömlakk?

Rondán fogó körömlakk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Valaki tudna esetleg tanácsot adni, hogy mit csináljak a körömlakkommal? Ha felkenem egyzserűen enm lehet normálisan "elsimítani", mindig ahogy kenem egy csíkban sokkal több marad(avonos körömlakkról van szó)ha kétszer háromszor átfestem akkor is ugyanez a helyzet... szerintetek ha beleöntök egy nagyon pici acetont folyósabb lesz, vagy probálkozzak egy színtelen körömlakkal?

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 25. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy az a gond, hogy amikor kiveszed az ecsetet, akkor azon túl sok lakk van?
2011. aug. 25. 20:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, probáltam kb. mindenhogy kenni, meg am sem szoktam sokat tenni rá, inkább mindig átkenem kétszer a körmeimet, mert úgy gyorsabban szárad, ha először vékonyan felviszem...de ennél kb semmi nem használt:/
2011. aug. 25. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Fodrászkellékesben lehet kapni körömlakkhigítót, de ettől még rosszabbul lehet kenni, és lassabban is szárad.

Avonos... ennyi.

2011. aug. 25. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
De az avonosnak utolsó, megkérik azért az árát. Azt hittem, hogy ez minőség, amit veszek. Ezek szerint tévedek? AZ avonos termékek gagyik lennének?
2011. aug. 25. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sokszor festettem avonos körömlakkot tök jók.
2011. aug. 25. 21:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én most rendeltem körömlakkot először avonból, de lehet, hogy csak ez ilyen. A smincuccokról viszont tényleg nem hallok túl sok jót, bár gondolom ez is emberfüggő, van akinek ez jön be, van akinek amaz.:/

2011. aug. 25. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
lehet hibás?? Nekem mindegyik nagyon bejött Avonból, főleg a Color Trend
2011. aug. 25. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Color Trend a márkája? A Color Trend lakkok elég hígak, Jól le kell húzni az ecsetet, és egyenletes mozdulatokkal kifesteni a körmöt.

Én imádom őket, szerintem nagyon jók.

2011. aug. 26. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!