Rondán fogó körömlakk?
Sziasztok! Valaki tudna esetleg tanácsot adni, hogy mit csináljak a körömlakkommal? Ha felkenem egyzserűen enm lehet normálisan "elsimítani", mindig ahogy kenem egy csíkban sokkal több marad(avonos körömlakkról van szó)ha kétszer háromszor átfestem akkor is ugyanez a helyzet... szerintetek ha beleöntök egy nagyon pici acetont folyósabb lesz, vagy probálkozzak egy színtelen körömlakkal?
Köszi a válaszokat!
Fodrászkellékesben lehet kapni körömlakkhigítót, de ettől még rosszabbul lehet kenni, és lassabban is szárad.
Avonos... ennyi.
Köszi a válaszokat!
Én most rendeltem körömlakkot először avonból, de lehet, hogy csak ez ilyen. A smincuccokról viszont tényleg nem hallok túl sok jót, bár gondolom ez is emberfüggő, van akinek ez jön be, van akinek amaz.:/
Color Trend a márkája? A Color Trend lakkok elég hígak, Jól le kell húzni az ecsetet, és egyenletes mozdulatokkal kifesteni a körmöt.
Én imádom őket, szerintem nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!