Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tehetnék még a körmöm...

Mit tehetnék még a körmöm erősödéséért?

Figyelt kérdés
Most került le a műkörmöm 8 hónap után.Van körömtápláló vitaminom,ami felkenős,meg kétféle körömerősítő lakk.Mit ajánlatok még?
2010. máj. 16. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:

patalakk !fodrászkellékesben kapható

cálciumos zselés moyrás lakk is jó vagyis az nem lakk mert nem köt meg a körmödön.

olivaolajos citromos áztatás! idő kell mire regenerálódik.

2010. máj. 16. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Sok szerencsét! Nekem máj-aug-ig volt zselés műkörmöm, aztán leszedettem, rájötem, hogy a sok töltés miatt teljesen elvékonyodott, azóta kb 4szer lenőtt teljes hosszában és még mindig vékonyka, puklis, barázdás, deformált, állandóan letörik, holott ezelőtt soha semmi gond nem volt a körmeimmel.

Most elkezdtem a Revalidot! Remélem használ!

25/L

2010. máj. 16. 20:10
 3/3 A kérdező kommentje:
nekem harmadszorra van műkörmöm eddig még sose vékonyodott el ennyire:(Remélem nem tart nekem olyan sokáig.
2010. máj. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!