Miért van az, hogy a fülbevaló teljesen elfogadott, míg egy orrkarika nem?
Például egy ügyvédnőnek lehet fülbevalója, de nem hiszem hogy bárki is alkalmazná, ha pc-je lenne.
Csak érdekel, nekem nincs pc-m, de még fülbevalóm sem. (lány vagyok)
Most elég macerás lenne, de később nagyon szivesen küldök ha ráér.
A bal oldali fülem: Látszódik hogy ki volt lukasztva, ott picit pirosabb a bőröm
Jobb oldali: egy nagyon picit rózsaszín a helye, de csak akkor látszódik, ha nagyon közelről nézem. Nem lehet megmondani, hogy kivolt lukasztva
Aki újra kilukasztotta a fülemet, látta hogy már ki volt, de ő sem volt benne biztos és rákérdezett. Most sem hiszem hogy marad nyoma :)
szerintem ez gáz. ez is olyan, hogy biztos minden piercinges tetkós ember bűnöző, arrogáns, link, lusta, drogos.... aztán kiderül, hogy a fejtől lábig tetovált emberkének nagyobb szíve van, mint Texas. :D a tetoválatlanok meg cseszegetik őket :D a különbség: a tetkós téged nem fog lenézni, mert neked nincs. de akinek nincs, az lenézi azt, akinek van.
unalmas már a külsőségekről való ítélgetés. nagyon.
Valószínűleg azért, mert ezt szoktuk meg. Az embereknek először a fülükbe jutott eszükbe lyukat fúrni, így hát ez maradt a szokás. :D
Ezen én is elgondolkodtam kb 1 éve, és rájöttem ennek abszurditására, és azóta nem hordok fülbevalót, mert már nincs kedvem ahhoz, hogy a testemen fúrt lyukon át fémet szúrjak. Kb be is nőtt azóta, pedig nagyon pici koromban lövették ki a fülem. Persze nem mondom, hogy a fülbevaló rossz. Csak hogy nekem nem szimpatikus magamon azóta, mióta ez eszembe jutott. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!