A férfi fülbevaló elfogadott?
Figyelt kérdés
Hamarosan szeretnék magamnak csináltatni fülbevalót. Eléggé sok lány bíztatott, így utánanéztem a neten, és megtettszett, csak attól félek, h kissé ferdehajlamúnak tűnnék.:) És ezért kérdezem, hogy ez a fiatalok körében ez már nagyon elfogadott dolog? 16 éves srác...2008. júl. 19. 18:48
1/27 anonim válasza:
Ha piercing lenne benne az jóóó, ha playboyos a diszkos leányzók biztos sztárolnak majd haha, számomra undorito
2/27 anonim válasza:
Szerintem tök jó, én is szeretnék majd fülbevalót, vagy piercinget legalább.
3/27 anonim válasza:
szerintem jó, de csak ha amúgy nem nézel ki ratyinak
4/27 anonim válasza:
Az öcsémnek és apumnak is van. Persze csak az egyik fülében. Engem nem zavarna. ;)
5/27 anonim válasza:
Ha neked tetszik csináltass, ne az érdekeljen hogy ki mit gondol.
De szerintem elfogadott, nálunk családban, haveroknak, mindenkinek van, van olyan is akinek mindkét fülében, mégsem nézték még melegnek sose.
6/27 anonim válasza:
Én aztán tényleg eléggé homofób vagyok ( jajj ne bántsatok) de a fülbevalóval nincs baj, amíg nem lógós csingilingit pakolsz bele. Legyen egy sima karika, vagy piercing. Nekem és a páromnak is 8 piercing van a fülünkben:)))
7/27 A kérdező kommentje:
Kérdező: Nos nekem csak ilyen sima piercing lenne, ezüst, vmi pisztollyal lövik be. Azt hiszem a bal fülbe kell a fiúknak, ugye?:)
2008. júl. 19. 20:53
8/27 anonim válasza:
MIaz h kell???? Oda csináltass ahová neked tetszik.........
9/27 anonim válasza:
Egy egyszerű fülbevaló nem buzis ha erre gondolsz. Mindegy melyik füledbe rakod. Nekem a balba van, de én lány vagyok:D (Igen nekem is csak egyikbe van)
10/27 anonim válasza:
Mindegy melyik füledben van, de a piercinget szúrni szoktuk. Ne engedd lőni, pláne, ne, ha a porcos részbe megy, mert azt szakítja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!