Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Karika piercinget szoktak...

Karika piercinget szoktak köldökbe is rakni?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, mint egy sima karika fülbevaló (pici). Meguntam ezeket a lógósakat és azon gondolkodtam, vajon hogy mutana ott egy arany vagy egy ezüst színű.

Ilyen egyszerű karika érdekelne, hogy szoktál-e köldökbe:

[link]

2017. ápr. 27. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
2017. ápr. 27. 21:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Beyonce-nak mintha az lenne a köldökében az egyik képen, neki jól áll.

[link]

2017. ápr. 27. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze. Kevésbé elterjedt (és nyilvánvalóan kockázatosabb olyan szempontból, hogy sokkal könnyebben elakad bármiben, mert a hagyományos piercingekhez képest jobban eláll a hasadtól, még ha csak kicsivel is), szalonban se nagyon szokták javasolni, de ettől még bőven vannak, akik karikát hordanak ott is. Ha tudsz rá vigyázni és szeretnél, akkor miért ne.
2017. ápr. 28. 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Az lesz. :) Egyébként ami már kicsit lógósabb nekem már az beleakad mindenbe, ezért is most csak egy egyszerű köves van benn, de idén nyárra beszerzek egy karikát! :) köszi a válaszod!
2017. ápr. 28. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Szoktak :) De szerintem ha egyszerűbbet szeretnél, kipróbálhatod a szemöldök piercinget is a köldöködbe :)
2017. ápr. 29. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
szoktak. akik tágítják, azok meg főleg :D az menőbb sokkal :D beyoncé elmehet alaszkába :D
2017. máj. 15. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!