Karika piercinget szoktak köldökbe is rakni?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint egy sima karika fülbevaló (pici). Meguntam ezeket a lógósakat és azon gondolkodtam, vajon hogy mutana ott egy arany vagy egy ezüst színű.
Ilyen egyszerű karika érdekelne, hogy szoktál-e köldökbe:
2017. ápr. 27. 21:21
2/6 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 27. 21:34
3/6 anonim 

válasza:

Persze. Kevésbé elterjedt (és nyilvánvalóan kockázatosabb olyan szempontból, hogy sokkal könnyebben elakad bármiben, mert a hagyományos piercingekhez képest jobban eláll a hasadtól, még ha csak kicsivel is), szalonban se nagyon szokták javasolni, de ettől még bőven vannak, akik karikát hordanak ott is. Ha tudsz rá vigyázni és szeretnél, akkor miért ne.
4/6 A kérdező kommentje:
Az lesz. :) Egyébként ami már kicsit lógósabb nekem már az beleakad mindenbe, ezért is most csak egy egyszerű köves van benn, de idén nyárra beszerzek egy karikát! :) köszi a válaszod!
2017. ápr. 28. 16:55
5/6 anonim 

válasza:

Szoktak :) De szerintem ha egyszerűbbet szeretnél, kipróbálhatod a szemöldök piercinget is a köldöködbe :)
6/6 anonim 

válasza:

szoktak. akik tágítják, azok meg főleg :D az menőbb sokkal :D beyoncé elmehet alaszkába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!