Mit gondoltok arról ha valakinek csak a szemöldöke van látványosan megcsinálva?
Figyelt kérdés
Mármint ha mondjuk valakinek látványosan problémás a bőre, pattanásos stb.De a szemöldöke meg van csinálva és azon kívül semmi.Én mondjuk nem szoktam most már se korrektort sem alapozót használni de nekem a bőröm teljesen jó, nincsenek pattanásaim és szerintem csak rontanék rajta alapozóval, mert akkor már kontúrozni kéne meg highliter meg stb.Viszont 16 évesen nem is akarom magam ennyire festeni.Tehát csak a szempilláim, esetleg szemhéjtus de nagyon ritka, az állandó szájfényem meg a szemöldökömet szoktam kifesteni.Szerintetek ez így is gáz?Mert ha én meglátok egy embert akinek a szemöldöke van csak kifestve oké hogy az ő dolga meg minden de ha nincs ideje a szempillájára legalább minek festi azt ki?Nagyon irritál másokon.Ez nem egy amolyan smink bakinak számít?Mint pl az öltözködésben ha valaki nyitott vállú felsőhöz pántos melltartót vesz fel?2017. ápr. 20. 12:10
1/5 anonim válasza:
Egy szolidabban megcsinált szemöldök nem kelt rossz hatást. De ez a mostanában divatos vastag,kocka szemöldök elég szarul néz ki ha ezen kívül más smink nincs rajtad (bár engem amúgy is az őrületbe kerget ez a divat de kinek mit)
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon elüt, akkor gáz. Akkor már egy minimális valami a szemén,száján. Én általában szempillaspiral+rúzs, ha nincs időm. Nekem a szemöldök az,amit csak akkor, ha nagyon sok időm van. De kinek mi a fontosabb. Néha kontúrozok egy picit,alapozó nélkül.
Szerintem ha másokon nem tetszik valami, akkor az rajtad se feltétlenül néz ki jól.
22 N
3/5 anonim válasza:
Szerintem azt jól teszed ha nam vakolod be annyira az arcod. A termèszetes szèpsèg sokkal jobb! Ès az tokmindegy mièt festi ki az arcán ha utána jól nèz ki csak ahogy te is gondolod nem jó ha tulzásba viszik!
4/5 A kérdező kommentje:
#1 Én ilyenre gondoltam , hogy láttam már ilyet úgy hogy a szemöldök így volt kifestve de azon kívűl semmi, és így a szemei olyan furcsán néztek ki meg az egész feje, a szemöldöke túl erőltetett hatást keltett.:
2017. ápr. 20. 13:06
5/5 anonim válasza:
Borzalmas. Így esztétikus hatàst kelt mert ki van emelve sminkkel minden de ha csak a szemöldök lenne megcsinálva akkor elég bizar hatást kelt. 1es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!