Ilyen színű szemet milyen színekkel lehet sminkelni?
Figyelt kérdés
Ha világossal festem ki, akkor nagyon sápadt, kékkel hülyén néz ki, sötéttel meg, mintha bemostak volna.
Kihúzni se nagyon merem, mert állítólag az se mutat...
2010. máj. 13. 19:55
1/4 anonim válasza:
világosbarnával satírozd át az egész szemhéjadat, majd a külső szemzug felé haladva egy-két árnyalattal sötétebb tónust is rakj rá. Úgy jó lesz.
2/4 anonim válasza:
Szeritnem hangsúlyozd a felső pillákat, esetleg húzd ki a felső vizenyős részt. Szerintem a Te szemedhez illenének a rózsaszín árnyalatai, esetleg a sötétebb bordó...tégla...Hétköznapokra és csak natúr/testszínt vinnék fel rá+spirál+ceruza a felső vizenyős részre...
3/4 anonim válasza:
szerintem egy kicsit erősebb halványabb sötét árnyalat a felső szemhéjon aztán egy picit nagyon picit húzd ki a szemed és egy kis sötétebb alapozó esetleg az arcodra egy kis púder
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, kipróbáltam őket, tényleg passzolnak! :) Kellemes hétvégét mindenkinek.
2010. máj. 15. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!