Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozot keresek, legyszives...

Alapozot keresek, legyszives ajanjatok nekem? Alatvetoen pattanasos az arcom?

Figyelt kérdés
Tablo fotozasom lesz es arra kellene, vilagos boru vagyok es zsiros az arcom, nem nagyon tudom milyet valasszak, szivaccsal vagy ecsettel egyszerubb eldolgozni? Markat is mondjatok.
2017. ápr. 8. 18:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Illetve az ecsetet valamint a bőrét is rendszeresen tisztítja.
2017. ápr. 9. 17:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. ápr. 10. 15:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 90%-ban inkább korai BB krémeket használok. Egyetlen egy alapozóm van, amit az előttem szólók is írtak a Catrice HD Liquid.

Több mint egy éve használok blendert a BB krémem eloszlatására. Minden alkalommal átmosom használat előtt. De a kezemmel és az ecsettel egyszerűen nem tudom szépen eloszlatni a termékeket. A vizes blenderrel szép eredményt lehet elérni.

A bőrömet alaposan tisztítom és ápolom. Most vagyok 29 éves, és talán sosem volt szebb a bőröm állapota.

2017. ápr. 12. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!