Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozot keresek, legyszives...

Alapozot keresek, legyszives ajanjatok nekem? Alatvetoen pattanasos az arcom?

Figyelt kérdés
Tablo fotozasom lesz es arra kellene, vilagos boru vagyok es zsiros az arcom, nem nagyon tudom milyet valasszak, szivaccsal vagy ecsettel egyszerubb eldolgozni? Markat is mondjatok.
2017. ápr. 8. 18:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Catrice HD liquid. Szerintem szivaccsal jobb eldolgozni az alapozót.
2017. ápr. 8. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Vichy Dermablend, nagyon jól fed és nem okoz több pattanást
2017. ápr. 8. 19:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél DD krémet. Az jó a pattanásokra
2017. ápr. 8. 19:50
 4/13 anonim válasza:

szerintem pattanásos bőrre ne vegyél "olcsó" alapozót mert nagy rá az esély hogy még jobban kipattogsz tőle.

inkább maxfactor-t ajánlanám esetleg rimmel amik még elviselhető áron kaphatóak.

2017. ápr. 8. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:

Felesleges az árukat néznie, ha olyan összetevők vannak benne, amelyek pattanást okoznak. Krémmánián nézdd meg az összetevő listát a termékeknél, ahol zölden vannak jelölve a termékek összetevői, azok nem okoznak irritációt, pattanást, egyéb bőrelváltozásokat, sárgánál, illetve piros jelölésnél az elváltozást képező faktor erősebb.

A Rimmel és a Maxfactor alapozós termékei pont, hogy komedogén összetevőket tartalmaznak.

2017. ápr. 8. 23:17
 6/13 anonim ***** válasza:

És ha teheted, inkább vegyél jó minőségű ecsetet, lehetőleg olyat, ami igazi állati szőrből készült.

Azokat sem értem, akik beuty blenderrel dolgoznak és nagy sminkgurunak vallják magukat - nálunk az üzletben meg van tiltva, hogy a sminket kérő ügyfeleket szivaccsal alapozzuk, ugyanis a szivacs által beszívott alapozó a kevés szellőzés hiányában két hét után rohadni kezd, és olyan baktériumok szaporodnak el, amelyek a további használat után gyönyörűszép lilás aknékat okoznak az arcbőrön...

2017. ápr. 8. 23:21
 7/13 anonim válasza:
Catrice hd liquid alapozo,es a rossmsnban van jo tojas alaku szivacs eldolgozni
2017. ápr. 9. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Remélem akik szivacsot használnak az alapozóhoz, nem csodálkoznak ha pattanásos /vagy később lesz a bőrük.

Utána meg lehet rohangálni bőrgyógyászhoz a gyulladt aknéitokkal.

2017. ápr. 9. 15:54
 9/13 anonim ***** válasza:

utolsó:

kb egy éve vettem szivacsot és kutya baja a bőrömnek. mondjuk nem használom napi rendszerességgel, de azért van, hogy egy héten többször is attól függ.

2017. ápr. 9. 16:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Egy ideig nekem is ez volt, azután rá két évvel elkezdhettem járni bőrgyógyászhoz, mert felhalmozódtak a méreganyagok a bőrömben. :)

De ti tudjátok, én csak figyelmeztettem a kérdezőt, ha hosszú távon nem akar magának bajt, tekintve hogy alapból pattanásos a bőre, akkor inkább hipoallergén alapozót választ állati szőrből készült ecsettel.

2017. ápr. 9. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!