Csak hogy tudd: olcsón nem kapsz eredeti rúzst, csak a hivatalos webshopban leárazás nélkül.
Replikát venni pedig kockázatos.
Tudom, sokan csak azért szeretnének egyet, hogy villoghassanak vele az Instagramon egy szelfi kedvéért.
Az a legnagyobb baj a hamisítványokkal, hogy nem lehet tudni, miből készülnek. Ránézésre senki nem tudja megmondani, hogy a legócskább kínai gyártmány vagy egy szalonképes reprodukció, mert hiába van a termék hátulján összetevőlista, az eredetiről van másolva a doboz többi részével együtt.
Rengeteg bizarr dolgot hallottam már a replikákkal kapcsolatban. Pl. valaki bevizsgáltatta, és patkányürülék volt benne.
Egyébként maga az eredeti termék sem ér annyit mint amennyire istenítik. A Colourpop sminkmárka gyárában állítják elő a Kylie termékeket is ugyanazokból az összetevőkből, csupán azért kerül a triplájába, mert egy semmirekellő kis Kardashian sorozatgyármány neve rá van nyomva.
Ha nem tudod vagy nem akarod megfizetni az eredetit, rengeteg kifogástalan minőségű olcsóbb szájceruzából és folyékony rúzsból álló szett van, csak szét kell nézni.
A lényeg, hogy MÁRKA legyen, ne egy zs kategóriás utánzat, amit ki tudja hol, miből készítettek.
Amint már említettem, a Colourpop-ot tudom ajánlani ha ragaszkodsz a Kylie rúzsok állagához. Magyarországra is szállítanak és ÖTSZÖR annyi rúzst tudsz rendelni vámmentesen, mint amennyit Jennerkétől.
A Makeup Revolution-nek most jött ki egy szuper terméke Retro Luxe néven, ami szintén lip kit. Jelenleg csak a Pink Pandán lehet megrendelni a három fényes árnyalatot, de remélem nemsokára a matt és a metál széria is kapható lesz.
A Rossmann-ban a Lovely-nak is van egy K-lips nevű terméke kifejezetten olcsó áron. Én még nem próbáltam, de sokan mondják, hogy ár-érték arányban nagyon jó.
Én jelenleg a theBalm folyékony rúzsait használom (ceruza nélkül). Nekem ezek érték meg a legjobban, azt hiszem. Bár meg kellett fizetni, de tényleg extra tartósak és nem szárítja az ajkaimat ellentétben a többi matt rúzzsal.
Szerintem sem érdemes replikát rendelni. Vannak olcsóbb folyékony rúzsok más márkáktól
- Lovely K-lips (Rossmannban, 1300 Ft)
- Sleek Matte Me (Müllerben, 2000 Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!