Linkelnétek olyan műkörmöket amit ballagáson (8. ) ti is szívesen viselnétek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 19:49
1/7 anonim válasza:
xd.
Most őszintén ki nézi a körmödet ballagáson? :D
AZ én osztályomba is mindenki mondja hogy elmegy műkörmöt csináltatni. Had kérdezzem már meg hogy minek?
2/7 anonim válasza:
Felesleges pénz- és időpazarlás. Ráadásul sokaknak nem is tetszik a műköröm... Na meg valóban, egy 8.-os ballagásra külön műkörmöt csináltatni elég nevetséges dolog; nem tudom, mit akarnak ezzel kompenzálni a mai tinilányok.
3/7 anonim válasza:
Első : Lehet, hogy lesz ebédje, vagy valami összejövetel. Azért csak jobban néz ki egy szép köröm, mint egy cikk-cakkosan kifestett.
Kérdező : Ha nem olyan pici a körmöd, akkor csináltasd meg a sajátod, és ne tetess műkörmöt! :)
Ha megcsináltatod, akkor valami egyszerűben gondolkodj, mint pl. :
remélem tetszik valamelyik!:)
6/7 anonim válasza:
szerintem csak francia manikűröset csináltass, egy kis apró dísszel (minta, kis kő). ja és minél természetesebb legyen, szóval a félméteres karmok, meg a vastag fehér rész nem nyerő...
7/7 anonim válasza:
"Lehet, hogy lesz ebédje, vagy valami összejövetel"
Nálunk sokszor vannnak, mégse rakatok miatta műkörmöt!:D
1. vtam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!