Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy fogom megoldani, hogy a...

Hogy fogom megoldani, hogy a pasim nem lásson soha smink nélkül?

Figyelt kérdés
Lassan aludni is sminkben fogok. A bőrömmel van a baj, vannak apró hegek, kicsi lyukak és tág pórusaim vannak. Nem az egész arcomon, csak a T-vonalban. És a hónap bizonyos napjain is kijönnek pattanások, néha több, néha alig. Állandóan van valamilyen bőrhiba az arcomon, legyen az egy seb, vagy néhány piros pattanás, de a hegek azok zavarnak igazán. Sehova nem megyek alapozó nélkül, és mostmár akkor is teszek az arcomra, ha nem vagyok egyedül a házban. Nos, le lehet erről szokni? Probléma lesz ez ha lesz párom, mert ez állandó harc lesz bennem. Szerintem sminkben fogok aludni is, nehogy meglásson nélküle. Hogyan oldjam meg ezt a gondot, szeretnék smink nélkül élni, ha nem lenne ez a problémám, nem is tennék semmit az arcomra.
2017. ápr. 2. 14:47
1 2
 11/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ha a pasid nem egy álomvilágban élő s-ggfej, akkor pontosan tisztában van vele, hogy néz ki egy nő smink nélkül. Ha vannak lánytesói, akkor meg pláne.

Figyelj, én elhiszem, hogy nehéz, nekem is volt problémás bőröm, és én is volt, hogy szégyenkeztem smink nélkül mutatkozni, de nem szabad ezen görcsölni, főleg otthon nem a párunk előtt. Ha a pasi normális, és van realitásérzéke, akkor tudja, hogy sok embernek nincs tökéletes bőre. Ha emiatt problémája lenne, akkor szerintem neked is jobb, hogy kiderül, és helyette tudsz olyan emberre időt szánni, aki az ilyen kis hibáiddal együtt fogadna el.

A pasiknak sincs tökéletes bőrük, ők megvannak smink nélkül is. Te miért ne lennél?

Sminkkel pedig ne aludj, az a lehető legrosszabb, amit a bőröddel tehetsz. A szégyenkezés helyett fektess energiát abba, hogy vagy elmész bőrgyógyászhoz, vagy sok utánajárás és olvasás után összeállítasz magadnak egy profi otthoni bőrápoló rutint és helyrehozod a bőrödet.

Nem kell ezen izgulni.

2017. ápr. 2. 16:15
 12/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
A hegeken pedig nagyon sokat tudsz segíteni, ha naponta használsz fényvédőt, és niacinamidos, C-vitaminos, arbutinos, esetleg retinolos termékeket használsz, ezek nekem nagyon szépen helyre rakták a pigmentfoltjaimat, hegeimet, illetve a gyengédebb kémiai hámlasztók is nagyon jók. Érdemes lenne utána nézned és olvasgatnod a bőrápolásról különböző bőrgyógyászati szaklapokban vagy akár csak internetes blogokon, már magyarul is vannak egészen jók, nagyon hasznosak lesznek, és a segítségükkel megtalálod azokat a termékeket, amik a hegeket segítenek eltüntetni.
2017. ápr. 2. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Basszus nehogy már emiatt aludj sminkben.

Biztos van valami megoldás a problémádra.

A barátodat pedig jobban fogja zavarni, hogy nem bízol meg benne ennyire, hogy smink nelkül láthat, mint az a pár bőrhiba.

Ne aggódj, ha nem fogad el úgy, ahogy van, akkor az nem az igazi :)

2017. ápr. 2. 19:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy még én magam is félek tükörbe nézni smink nélkül. Volt olyan eset, hogy hirtelen megláttam magam valamilyen tükörben, és megijedtem, lefagytam. Nem tartom magam amúgy csúnyának, csak ezeket a lyukakat a bőrömön.
2017. ápr. 2. 20:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Felnagyítod a problémát, lényeg, hogy legyen okod utálnod magad. Ezen gondolkozz el...
2017. ápr. 2. 21:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Nyugi, a fiúkat ez nem érdekli annyira, ők nem beszélik ki hogy "fúúú srácok a barátnőmnek olyan zsíros T vonala, túl sárgás alapozót használ, tágak a pólusai, stb" én is 2 réteg korrektort használok olyan cseszett sötét karikás szemeim vannak, páromat egyáltalán nem érdekli, neki meg heges az arca a tinikori pattanások miatt, én sem izélek ezen pedig ő ég el se fedheti sminkkel.

Szerintem rosszabbul érintené ha soha nem látna smink nélkül, úgy érezné hogy nem az igazi arcodat látja.

2017. ápr. 3. 22:22
 17/18 anonim ***** válasza:
3-as, a jó szándék megvan, de annyi sületlenséget írsz.
2017. ápr. 4. 01:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem a sminktől szép egy ember..

Én 2 éve vagyok együtt a párommal és ő azt mondta nekem hogy smink nélkül tetszek neki:)

2017. ápr. 26. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!