Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez milyen lenne...

Szerintetek ez milyen lenne 15 évesen?

Figyelt kérdés

Na arról van szó, hogy a körmeim egyszerűen rondák. Mindegyiknek másmilyen alakja van, rövidek, törnek, vékonyak, sárgák. Próbáltam már tenni ez ellen, de semmi nem használt. Kipróbáltam már sok szépségvitamint, egészségesen étkezem, körömerősítőket is használtam, de nem működnek.

Mivel egy ápolt lánynak tartom magam, nem igen szeretem ezt, jobban érezném magam szép körmökkel, és talán az önbizalmam is megnőne.

Viszont egyáltalán nem szeretnék rikító színeket, azok egyszerűen undorítóak. :P

Anyukámat nagy nehezen, de sikerült rávennem a dologra, csak nem tudom mit gondol erről a 'társadalom'. :D

Ilyesmikre gondoltam:

1.: [link]

2.: [link]

3.: [link]

4.: [link]

Mi a véleményetek ezekről? Melyik tetszik a legjobban? :)

Nekem az összes.

(Egyébként a fiúknak, számít az ha egy lány körme szép? Vagy a műköröm inkább taszító?)

Várom mindenkinek a véleményét/válaszát. :)

Szép napot mindenkinek! ^^

2017. márc. 26. 14:11
 1/8 anonim válasza:
Hát a mai lányok többsége 10cms körmökkel rohangálnak és az gusztustalan, szerintem ez simán belefér. Csak a nagyon hosszú ízléstelen, azzal egyáltalán hogy csinálnak bármit is? Ez amit te szeretnél elfogadható.
2017. márc. 26. 14:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Nem tudom, szerintem, egyébként zavaró is, hogyha már olyan hosszú egy köröm, hogy a saját seggét nem tudja kitörölni... :/
2017. márc. 26. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen normálisak, ízlésesek. ilyen műköröm teljesen rendben van ^^
2017. márc. 26. 18:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Ennek örülök ^^
2017. márc. 26. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezek mind szolid körmök, nekem is tetszenek. A fiúknak általában a francia minta jön be, a rikító színek nem tetszenek nekik. Formában is a természetes tetszik nekik, ami a mandula, vagy max a kocka köröm, a hosszú, hegyes körmöket nem szeretik, mert szerintük az "boszorkányos".

Ha van még kérdésed műkörömmel kapcsolatban, akkor írj nyugodtan, szivesen válaszolok.

2017. márc. 29. 18:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm szépen a választ. :) A hegyes körmök szerintem is boszorkányosak :P
2017. márc. 29. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:
De ne menj el egy akármilyen körmöshöz. Keress referenciákat arról, akihez mész. Vagy keress körmöst ismerőseid ajánlása alapján. A szakszerűtlenül felrakott műköröm levegős, letörhet, leeshet, begombásodhat. A tip-es és az épített köröm közül mindenképpen az építettet válaszd, az jóval strapabíróbb.
2017. márc. 30. 09:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben! :) most köröm modellnek fogok állni az egyik ismerősömnek, most tanulja, és valakin szeretne gyakorolni, és elvallaltam :D már nagyon várom
2017. márc. 30. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!