Hol lehet igazán vastag aranyláncot venni?
Na! Ha már senki se tud normális válasszal szolgálni, én megpróbálom. Nekem is nagyon tetszik a vastag lánc. Inkább legyen vastag, mint egy hártya vékony kis semmiség amit a strandon a víz ellenállása is leszakít.
Az egyedüli baj az ilyen ékszerekkel,az áruk. Egy 14mm vastag lánc legalább 500ezer forint. És ez még nem is baraka hanem sima lánc. Én ezért választottam a futtatott fuxot. Amit töredékéért meg is rendelhetsz a vaterán. Én 15ezerért vettem egy 450mmX17mmes láncot. Nem bántam meg. Nem is olyan drága, és nem is féltem annyira mintha eredeti lenne. Nem fog,nem kopik, nagyon zsivány :-)
Ilyenek a Magyar emberek.
Ha valakinek telik valamire ami a másiknak nem akkor egyből irigykedik és beszólogat. Ezért utálja a Magyar ember az Oroszt, a Hollandot, a Németet, az Amerikait. Mert őket ismeri a világ, a Magyarokra meg csak úgy gondol, hogy:
"Jahh azok a lúzerek, akiket minden Ország elkalapált a háborúkban és akiknek az Országa olyan kicsi hogy mikroszkóp kell ahhoz, hogy megtaláljuk a térképen? És akik arra verik magukat, hogy egykor milyen rettegett harcosok voltak" :DD
Tévedés ne essék én is Magyar vagyok, de ha egy külföldi megkérdezné hogy Magyar vagyok e, biztos nem mondanám neki hogy igen. Mert ez lenne a válasz:
"Értem... és miért jó nektek hogy a kisebbséget akiket mi elküldtünk a francba ti eltartjátok a saját pénzeteken a semmiért és lassan felemésztenek benneteket?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!