Hol lehet igazán vastag aranyláncot venni?
A kokeróktól, azon belül is amelyik S Mergából gurul ki. Minek az neked, azzal akarod felakasztani magad? Arra a kötél is megteszi, kár elpazarolni egy láncot.
Tudod a nótát:
árány á kezemen káláp á fejemen, én úúri émbör vágyok...
Én sajnos nem tudom a választ,de ezt a komit nem hagyhatom ki:Hihetetlen h vki tök normálisan feltesz egy kérdést,és ilyen bunkón kell válaszolni:S
Ha neki teccik,mi a p.csáért kell leszólni?Kicst nézzetek már magatokba kedves válaszolók;)
Kíváncsi lennék a ti kérdéseitekre az oldalon..-.-"
Am sztem meg tök jól néz ki egy vastag lánc..Ház jobb mint egy ilyen semmi,ami az első pici mégcsak nemis rántásnál,hanem épp h meghúzásnál már 10 fele szakad;)
A kokeróktól, azon belül is amelyik S Mergából gurul ki. Minek az neked, azzal akarod felakasztani magad? Arra a kötél is megteszi, kár elpazarolni egy láncot.
Tudod a nótát:
árány á kezemen káláp á fejemen, én úúri émbör vágyok...
Kurva nagy tévedés, ÉN vagyok az 1. válaszoló nem pedig aki beszólt az előbb, és én nem is leszek ilyen kíméletes szendeszűz hanem megmondom a frankót:
HÚZZ EL A KURVA RETEK KOKERÓ ANYÁDBA AKI KISZART EBBE A NYOMORULT ORSZÁGBA, MEG VIDD MAGADDAL A KIBASZOTT BURZSULY SITTREVALÓ KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐ HAVERJAIDAT IS AZTÁN BASSZÁTOK SEGGBE EGYMÁST A POKOL 7. BUGYRÁBAN!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!