Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy van ez? Fájdalmas?

Hogy van ez? Fájdalmas?

Figyelt kérdés

A fülem mögé szeretnék ebben a hónapban egy tetoválást.Ha készen van bepantennel kenésen kívül kell csinálni vele valamit?

Biztosan elmondják majd a szalonban csak kíváncsi vagyok.

2010. máj. 11. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is hoznak egy kis tál vizet, és szivacsot, utána kibontanak egy Pombert, aztán a kihalászott tattoo-t odamérik, elmosolyodnak, bevizezik a szivacsot és a tattoo védőfóliáját eltávolítva, a hátoldalát a vizes szivaccsal átáztatva felvarrják.

Kibek*rt fájdalmas.

2010. máj. 11. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Jóformán csak kenegetni kell vastagon neugronormonnal, bephantennel, nem érheti "állóvíz" vagyis nem lehet áztatni, csak átfolyó víz érje. Fájni fáj persze
2010. máj. 11. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Első.Egész vicces csicskaf*s:) köszi

Köszönöm a választ második.

Azért kérdezem csak hogy fájdalmas e mert ezlesz a második.Az elsőt a csuklómra csináltattam az fóliáztam és nemfájt egyáltalán csak nemtudtam hogy a fülnél mi a módja..

2010. máj. 11. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy ahol a bőr közelebb van a csonthoz (máshogy nem tudom elmondani.) ott fájdalmasabb. Szerintem inkább több neogranormonnal kenegesd, mert az csökkenti a gyulladást, nyugtat és hámlaszt (ha szükséges). Ha igazán tetszik a minta és örökre ezzel szeretnél élni akkor hajrá ;). Remélem jó lesz és nem fog fájni nagyon :).

16/L

2010. máj. 11. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!