Ciki nagytáskával járni mindenhova?
Figyelt kérdés
Kávézni vagy csocsozni .... én szeretem ha nálam van minden ha kéne naptár tollak minden és sok a cuccom és kissebbe nem fér be...
kb ekkora..
2017. márc. 22. 16:53
1/8 anonim válasza:
őszintén:
1. kinek mi köze hozzá, hogy neked milyen táskád van?
2. miért érdekel téged, hogy más mit gondol erről?
2/8 anonim válasza:
Első válaszoló megmondta a tutit. :D
Ha megvigasztal, én se bírok kisebb táskával létezni. De nem izgat, ki mit szól.
3/8 anonim válasza:
Olyan van, azt kész! Örülj ,hogy van mibe pakolnod!!:D Amúgy tényleg semmi baj nincs vele , egyáltalán nem ciki. Neked olyanod van, kényelmesen elférsz benne, szereted, nem akarsz másikat venni, különben is tényleg, kinek mi köze hozzá? Úgyhogy ne aggódjál már ezen; hát nem kell oda direkt problémát csinálni , ahol nincs is
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen elfogadható méret,hétköznapokon amikor épp nem csak vacsorázni vagy bulizni megyünk én is ilyesmi méretet hordok.
5/8 anonim válasza:
Nem, többnyire én is ilyennel járok. Gyalogosan közlekedek, sokmindenre szükség lehet víz, esernyő alap kellék nálam.
Ha lenne autóm valószínűleg egy kisebben is elférnék.
Egyedül szórakozni járok kis táskával, ott egyáltalán nem praktikus a nagy batyu.
6/8 anonim válasza:
Első megmondta, nem ciki, és amúgy is mi közük hozzá.
Én is szeretem magammal vinni az egész életem, szívünk joga :)
7/8 anonim válasza:
Jó az, én is viszek ekkorát ha pl tudom hogy veszek valamit vagy viszek magammal vizet/pulcsit, mondjuk ilyenekből praktikus ha vállra tudod venni.
8/8 anonim válasza:
én is gyalog járok, és ha nem sétálni megyek hanem boltba vagy ügyet intézni, akkor nagy tásit viszek, imádom a pakolós táskákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!