Gimisek! Idén milyen táskával fogtok járni?
Figyelt kérdés
Hát- vagy váll? esetleg hogy milyen márka?:D2015. aug. 10. 21:59
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Háti Heavy Tools. Váll soha többé(fél évig volt),én megszakadt a napi 6 tantárgyra való könyvek cipelésében.
Nem vagyok divatcsajszi sem,szóval nem is Gucci kéztáskát fogok vinni,belenyomorítva és összesalátázva a felszereléseket. :D
10. osztályba megyek,lány vagyok:)
5/9 anonim válasza:
Egy sima fekete hátizsákot akarok venni, ha találok. Én nem szórakozok tovább a félválassal, így is szétmegy a hátam, pedig nyár van...
7/9 anonim válasza:
Én válltáskát hordok. A plázában sikerült rátalálnom egy barna gyönyörű pakolós táskába. Rengeteg minden fér bele.:) A new yorkerben vettem.
8/9 anonim válasza:
[link] én 5999-ért vettem leárazáson, nagyon jó, eddig 2 fesztivált tökéletesen túlélt
9/9 anonim válasza:
Én nem szeretem a hátitáskát, válltáskát hordok. Az utóbbit a Humanicban vettem egy éve, és nagyon jól bírja:) Mivel a könyveim nagy része a sulis szekrényben van, így csak pár füzetet kell vigyek benne. Ilyesmim van: [link]
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!