Ha egy nap 6mm-et tágítók a fülemen akkor elszakadhat?
Figyelt kérdés
Jelenleg 20mm-es fültágítóm van és 26mm-eset szeretném betenni ha egy nap tágítom ki akkor elszakadhat vagy begyulladhat?2017. márc. 20. 16:29
1/8 anonim válasza:
Igen, 1-2 hetente szoktak 2-4mm-es tágítást ajánlani, pont ennek az elkerülése miatt.
2/8 anonim válasza:
Igen, hogy-hogy nem tudod, ha már 20-as a füled?
Nem beszélve arról, hogy iszonyúan fog fájni, ha valami csoda folytán nem szakad el azonnal, ami szintén nem lehet kellemes.
Gondolom nem 3 nap alatt lett egy 2 centis lyuk a füleden, miért nem csinálod türelmesen? Nem éri megkockáztatni.
Én anno 2 hetente 2 mm-t tágítottam maximum, és így is volt olyan, hogy úgy bedurrant másnapra, hogy ki kellett vennem, és jócskán össze is ment, nem beszélve a gyulladásról, fájdalomról...
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Most kitágítottam 24mm-re azt majd jövő héten meg csinálom 26mm-re. :D
2017. márc. 21. 14:23
4/8 anonim válasza:
Basszus, jól bírod! Én 12 és 14 mm között, majdnem besz@rtam a fájdalomtól, annyira fájt :D
De vigyázz az egészségedre!
5/8 A kérdező kommentje:
26mm is meg van de az éjjel ki kellet venni mert annyira fájt de most ujra bent van :D
2017. márc. 22. 04:21
7/8 A kérdező kommentje:
:D
2017. márc. 22. 14:11
8/8 anonim válasza:
Azt hallottam ha túl gyorsan csinálod akkor ilyen ráncos lesz belül és sokkal nehezebben áll vissza meg ronda tágító nélkül (az eredeti cikkírót idézve olyan mint a macska s-gglyuka) szóval szokták mondani hogy a tágítást nem érdemes elsietni mert később megszívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!