Tágítok. Fogpiszkáló bent van. Meddig maradjon benne?
Figyelt kérdés
Mikor lépjek a következő szintre? 1 hét elég? Nem szeretném roncsolni a szöveteket...
20F
2014. dec. 17. 09:57
1/6 anonim válasza:
Fogpiszkálót lelakkoztad? Ha nem, azonnal vedd ki.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem lakkoztam le :/ milyen lakk kellene? mert átlátszó körömlakk van itthon!
2014. dec. 18. 09:20
3/6 anonim válasza:
Az is jo, de inkabb cseréld ki pl fulpiszkalora.
4/6 A kérdező kommentje:
az joval vastagabb a fogpiszkálótól. nem akarom olyan hirtelen tágitani :) sőt szerintem a fülpiszkáló előtt tollbetét kéne.
2014. dec. 19. 08:53
5/6 anonim válasza:
nincs akkora kulonbseg közte, de a tollbetet is jo. A lenyeg, hogy kezeletlen fat ne tegyel bele.
6/6 A kérdező kommentje:
a fogpiszkálo már ki-be jár benne, de ma probáltam belerakni a fültisztitot és háät.. nem igazán megy be. hagyom mèg h gyogyulgasson aztán vagy tollbetèt vagy fülpiszkáló. amugy átlátszo körömlakkal lefestettem le a fogpiszkálót.
2014. dec. 20. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!