Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha valaki nyakörv nyakláncot...

Ha valaki nyakörv nyakláncot hord az belőletek mit vált ki?

Figyelt kérdés
Szánalmasnak találom mert nekem ugy jön le mintha azt mondaná a kūlvilágnak,hogy gyertek leszek a kutyátok ami magába megalázó.Ilyesztő is mert nem tudom hogy most nem e azért vette fel valaki mert pszichiátriai beteg,tudtommal azokon is ilyen van valahol.Másrészt mint fujtó eszközre asszociálok.Ezek az emberek akik ilyet hordanak nem önpusztítók?
2017. márc. 19. 23:12
 1/7 A kérdező kommentje:
Szó sincs róla hogy lenézném őket inkább csak sajnálom őket hogy egy ilyen mazochista dolgot hordanak magukon.Vannak akik csak puszta divatból,tudom de szerintem akkor is megalázó .
2017. márc. 19. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Egyébként nincs vele bajom. :D

2017. márc. 19. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lol, képzeld, messze van attól, hogy ez megfojtson minket. És semmi köze a mazochizmushoz, a pszichiátriai betegekhez meg főleg (én erről még nem is hallottam, pedig sok choker-em van :D)
2017. márc. 20. 07:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Inkább a te gondolkodásod beteges, ha ilyen dolgokra asszociálsz egy egyszerű ékszerről, és ezt nem sértésnek szánom.
2017. márc. 20. 09:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó,oké nekem is tetszik csak sajnálatot vált ki belőlem ennyi az egész ha ezért valaki betegesnek gondol hát gondoljon.
2017. márc. 20. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, az ilyen tényleg nyakörv hatásúak szerintem a rocket/goth/punk sajokon kívül furán néznek ki, de a sima choker nyakláncokkal nincs bajom, én is hordok de az egy kb alig 1 centis fekete csík szóval távolról se hajaz kutya nyakörvre. Nem önpusztítás, kiemeli és hosszabbnak, karcsúbbnak láttatja a nyakat.
2017. márc. 23. 15:15
 7/7 anonim válasza:
100%

Nekem is van nyakörvem nagyobb tüskékkel, és nem vagyok pszichiátriai beteg se mazochista/sub sem.

Azért hordom mert nekem ez TETSZIk és nem érdekel hogy másoknak ez fura vagy bizarr. Ez hozzá tartozik a stílusomhoz és így érzem magam jól. És imádom a Death illetve black metált szóval ja, ez is hozzáköthető hogy miért olyan a kinézetem amilyen.

20/L

2018. szept. 7. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!