"Nullás" kutyánál (nj) K9 vékony textilfolytót vagy nagyszemű nyakláncot használnátok?
Esküszöm, beírtam, de ezekszerint nem ment el az a hozzászólásom: szóval engedelmes pályamunkára, illetve utcán sétálni tanítani. És a nullás annyit jelent, hogy, bár már 2-3 éves, de nem képezték. A hosszúszemű egysorost én is utálom, viszont arra gondoltam, ha mindenki azt használja inkább hosszúszőrű ebeken, és nagy az ellenérzés a textilfojtóval, akkor megszokom.
És szégyen, de ly-nal írtam a foJJJJJtót, ez nem az analfabétaságomnak köszönhető. :)))
Ha képes vagy megfelelően bánni a nyakörvvel, oly mindegy, textil, vagy fém fojtót használsz-e.
2-3 éves "nullás" kutyánál is használ a jutalmazásos módszer , ha kellő képen motiválható.
"Utólag is köszönöm okoskának, aki gyorsabban javított ki, és semmi hasznosat nem mondott a 81 százalékával, viszont minden kutyás kérdésbe beleugat :)"
Ez mellément, ugyanis nem ugatok bele minden kérdésbe.
Tudod-e, hogy nem én vagyok itt az egyetlen 81%-os?
Mellékesen válasz is volt, és Hozzád igazodtam: a fojtó és nem a nyaklánc.
Bocs, hogy beleugattam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!