Fiúk is meg tudnak tanulni sminkelni?
Figyelt kérdés
Két hónapja ismerkedtem meg a párommal és nagyon aktívan érdeklődik a sminkelés iránt. Megmutassak neki pár fogást, hogy s mint kell sminkelni, milyen színekkel? Vagy ez lányos dolog és hagyjam a fenébe? én 20 vagyok a párom 192010. máj. 11. 13:34
1/3 anonim válasza:
A legtöbb profi híres stylist,smikes,fodrász férfi :)
És ha lusta vagy megcsinálni a sminked még egy jó pont neki (: szerintem megéri tanítani, főleg, ha érdekli
2/3 anonim válasza:
szia:)
ha érdekli, akkor miért is ne?:)
ahogyan írták is, sok férfi sminkes, stylist és divattervező van, és nagyon ügyesek:)
csak azért ne vidd bele túlságosan, nehogy meleg legyen:D
jó ezt most viccből írtam, ne úgy vedd...:)
3/3 anonim válasza:
Csatlakozom .. a legtobb jo es hires simneks az ferfi:)
es amugy is miert lenne lanyos,olyan nincs h lanyos es fius.egyszeruen ha tetszik neki akkor hadd levezze magat,ez is egy muveszet :)) nalam az sem baj ha a ferfi sminkel diszkreten,a lenyeg h o erezze jol magat,van akinek az onbiazlma is no picit smink miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!