Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért utálják a pasik a sminket?

Miért utálják a pasik a sminket?

Figyelt kérdés
a párom nem mondja de mindíg húzza a száját ha kisminkelve kèszülök el reggel. ha nincs rajtam smink, nincs kivasalva a hajam hanem bongyori azt szereti, de èn olyankor úgy èrzem magam mint egy lelenc.ha szájfènyt használok akkor nem is ad puszit a számra, vagy csak olyan fintorogva ès utánna törölgeti a száját.😂
2017. márc. 15. 20:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csernus tata tévedett mert nem csak azt nyomják el aki hagyja hanem azt is aki lelkileg sérülékenyebb gyengébb az átlagnál és bár nem hagyná magát de nincs ereje ellenállni. És az ilyen emberekre is rászállnak megalázzák kihasználják az emberiség szemetének nevezett egyedei. És könnyen lehet hogy az ilyen ' ne sminkeld magad' beszólás a kényes gyökértől a lánynak egy ilyen eseménysorozat kezdete. Mármint a megalázásra irányításra alapozott kapcsolat első lépése. Szóval ahogy mondtam több tartást, magatoknak és a szabadságotokat sose tekintsétek kompromisszum alapnak. Abból nem szabad engedni senkinek. Sem diplomásnak, sem suttyó parasztnak.
2017. márc. 16. 15:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Az ember tud változtatni a jellemén, aki hagyja hogy egy beszólás tönkrevágja a napját és nem tesz az ellen semmit hogy jobb legyen neki az HAGYJA hogy ez történjen, bármikor mondhatná hogy "akarom én hogy megalázzanak? nem, akkor meg miért hagyom? nem kell velük törődnöm" ha minden beszólást és hasonlókat magamra vettem volna már rég egy fáról lógnék a nyakamnál fogva de nem teszem mert nem érdekel, nem hagyom hogy egy előítéletes barom akinek nem tetszik valami rajtam meghatározza a kedvem, akármilyen megjegyzésra nyugodtan hajtom el az anyjába mert nem vagyok köteles elviselni ahogy más sem csak fel kell állni hozzá és elhatározi hogy mostantól nem leszünk lábtörlők.
2017. márc. 16. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem utálják, de ha nagyon sok a vakolat az zavarja őket - ezt mondjuk meg is tudom érteni. Én már úgy is jártam,hogy fekete rúzs volt az ajkaimon, és valakinek puszit adtam/megcsókoltam, és nagyon olyna lett xddd annyira nem zavarta, jót nevettünk :D
2017. márc. 17. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:

12@ az nagyon jó ha az anyjába el tudsz küldeni bárkit, ez tetszik, el is kell, manapság sok millióan csak ebből értenek. Az is igaz hogy képes az ember a jellemét erősíteni. De sajnos csak behatárolt mértékben. Olyan ez mint a lábtörés. Akinek eltört az nem tud lábra állni bárhogy is akarná. És sajnos az elme is képes 'eltörni" amit hosszas kezeléssel lehet gyógyítani vagy azzal sem.

13@ így viselkedik egy férfi ha összerúzsozza a barátnője. Ez már szimpatikus hozzáállás.

2017. márc. 17. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!