Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért utálják a pasik a sminket?

Miért utálják a pasik a sminket?

Figyelt kérdés
a párom nem mondja de mindíg húzza a száját ha kisminkelve kèszülök el reggel. ha nincs rajtam smink, nincs kivasalva a hajam hanem bongyori azt szereti, de èn olyankor úgy èrzem magam mint egy lelenc.ha szájfènyt használok akkor nem is ad puszit a számra, vagy csak olyan fintorogva ès utánna törölgeti a száját.😂
2017. márc. 15. 20:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%

Egy emberből általánosítani, hogy "a pasik" nem szeretik -- hát elég merész húzás :)

Nyugodj meg, "a pasik" szeretik az ízlésesen sminkelt nőket nézni. Ezzel tisztában van a párod is, és máris megvan, hogy őt miért zavarja.

Esetleg néha sminkeld ki magad otthonra, vagy ha ketten mentek valahová (ne csak különleges alkalmakkor). Olyankor esetleg megkérdezheted, hogy ezzel vagy azzal a cuccal tetszik-e neki jobban stb. Ha nem érzi úgy, hogy csak mások kedvéért sminkelsz, akkor valsz. nem fogja annyira zavarni.

2017. márc. 15. 20:20
 2/14 anonim ***** válasza:
39%

Mert zavarja őket, ők a természetes szépségeket szeretik legalábbis a többségük :D

De van aki azt szereti ha a barátnője szét van sminkelve, a párod az utóbbihoz tartozik :D Szerintem örülj neki hogy a barátodnak úgy tetszel ha nem vagy ki sminkelve, ritka az olyan fiú aki látta már a barátnőjét smink nélkül! :P :D

2017. márc. 15. 20:22
 3/14 anonim ***** válasza:
26%
Mert másnak sminkeled magad, sőt az egész külvilágnak de nem neki, amikor haza esel akkor meg mar szetkenodott, mesz zuhanyozni mosod le. A szájon levő cuccok meg szimplán szar érzés labellotol az összes szarig ami egy puszinal atkenodik... en is mindig letorlom
2017. márc. 15. 20:37
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
3@ te másnak sminkeled magad? Mert ha igen a te dolgod, de ne általánosíts!
2017. márc. 15. 23:22
 5/14 anonim ***** válasza:
64%
Jó nagy tahó a társad kedves kérdező ha húzgálja a pofáját mikor megpuszilod. Ne a sminktől szabadulj meg hanem attól a bugris paraszttól!
2017. márc. 15. 23:25
 6/14 anonim ***** válasza:
A viaszos olajos puszitol huzza az illeto a szajat. Amiert azt nem szereti, meg nem feltetlen taho vagy paraszt.
2017. márc. 16. 00:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Az én párom se szereti ha rúzsosan-szájfényesen adok neki puszit mert kenődik, meg tudom érteni szóval ha találkozunk nem rúzsozok, arra hogy a szememet sminkelem nem szól semmit, szerinte smink nélkül is szép vagyok (pontosabban, ő az aki ha meglátna 3 óra alvás után gubancos hajjal, 0 sminkkel, karikás szemmel kinyúlt foltos pólóban még mindig azt mondaná hogy cuki vagyok :) ) de nem zavarja a smink ha így jól érzem magam.
2017. márc. 16. 00:49
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Az a baj hogy semmi tartás nincs bennetek és alárendelitek magatokat a kan akaratának. Pedig egy karakán belevaló csaj sosem tenne ilyet. Kitart a sminkelés és rúzsozási öltözködési szokásai mellett nem mond le azért mert a mama kedvenc agyonkényeztetett hülyegyerek -olyan mint a párotok- rosszul van egy kis rúzstól ha átkenődik a pofájára.Szóval egy belevaló csaj eltakarítja maga mellől az ilyet rövid úton. Az a baj hogy megalázkodtok mert elborult az agyatok a párkapcsolati mániától ezért bárkit elfogadtok partnernek csak a külvilág lássa hogy nektek van valaki, nem vagytok egyedül. Inkább egy idióta mint a szingli életmód. Próbáljatok egy kicsit több tartást magatokra erőltetni kedves lányok és nem fogja az idegrendszereteket felőrölni a házasságba végződött majd tönkrement párkapcsolat.
2017. márc. 16. 13:17
 9/14 anonim ***** válasza:

#8 nem hiszem hogy azon fog tönkremenni a kapcsolatom hogy a pasim nem akar egy csók után bordóra színezett szájjal menni az utcán. Megpuszil ha van rajtam rúzs csak óvatosabban de mondom én ilyen vámpírvörös meg bordókat hordok szóval azokon tényleg látszik ha olyan lesz, egy ajakápolóból azért nincs törölgetés. Én se örülnék ha mittudomén egy összebújástól a pasim hajzselése kenődne az én hajamra úgy hogy látszik is.

A többi sminkkel mondju kegyetértek ami tényleg esztétikailag zavarja csak a pasikat.

Erre Csernus mondta anno hogy azt nyomják el, alázzák meg és használják ki aki HAGYJA.

2017. márc. 16. 14:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, hogy általában csak a sminkelt nők tetszenek a férfiaknak.

Egyébként ízlés dolga, hogy kinek mi jön be. Az én barátom sem szereti a sminket, de én sem sminkelek, szóval nálunk ez nem okoz konfliktust.

Szerintem ott kezdődik a gond, ha mondjuk a hapsi smink nélkül ismerte meg/szerette meg a nőt és utána rákényszeríti, hogy sminkeljen, vagy akár fordítva: tudta, hogy mindig sminkel és meg akarja változtatni. És most radikális változásokra gondolok.

2017. márc. 16. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!