Ti mennyit költetek havonta smink cuccokra?
Szezonálisan költök, attól függően mi kell.
4-5 havonta valamit, általában apróságot. Évente alapozót.
De kiszámoltam neked, ha havi átlagra bontjuk a költségemet, ami éve 25-28 ezer Ft körül van (Néha kapok ajándékba szempilla spirált, meg ilyeneket) akkor havi 2000-2500 Ft körül költök.
De mondom, szezonálisan szoktam, hogy pl. egy tavaszi szemhéjfesték, tegnap vettem pl. highlighter + szem sötét karikák elleni kettő az egyben ceruzát... ilyen kiegészítőket veszek mindig.
Régebbről van egy ecsetkészletem, azt mindig fertőtlenítem, stb.-az ecsetek, applikátorok elég húzós árakon vannak, így azt nem veszem nyilván havonta, hanem vigyázok a meglévőre.
Ja meg mindig kell leltározni.
Van ami lejárt, azt már nem kenjünk magunkra, az kuka, akkor jöhet helyette az újabb darab.
Meg a felesleges vásárlásokat is kerülöm, azzal, hogy céltudatosan megyek terméket vásárolni- nem impulzus alapján döntök. Így jön ki mondom, havi átlagra bontva 2000-2500 Ft-ra, de ez évente is változik, mikor mennyire van sminkes kedvem.
Makeup revolution pirosito paletta szerintem eletem vegeig eleg lesz, postaval 4ezer korul volt.
NYC alapozo 1100 ft kb 2 havonta.
Catrice szem kontur szett 4 honapja megvan mindennapos hasznalattal, 1500 korul volt.
Bronzosito, highlighter essence markaju, a bronzositot kb 3 havonta veszem, a highlightert evek ota hasznalom, 1000 ft korul vannak.
En nem hasznalok tobb sminket, spiralt es szajra valo dolgokat se.
Szedek szepsegvitamint, ez kb 4ezer ft 3 havonta.
Sampon balea, 250ft 2 havonta, balzsamot nem hasznalok.
Van egy akneroxid kenocsom ha kipattogna a borom, az kb 1500 3 havonta.
...szoval en ilyen gazdasagos sminkelo vagyok. Megjartak a nagyon draga markakat is regebben, de egy olyat sem tudnek m9ndani ami jobb volt a felsoroltaknal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!