Létezik tényleg tartós folyékony rúzs? Ha igen, (remélem :D ) Akkor melyik márkát, típust ajánljátok?
Figyelt kérdés
Eddig nem igazán találtam olyat ami kb.egy óránál tovább bírta volna,még rúzsból sem :/ .2017. márc. 6. 17:52
2/8 anonim válasza:
Aden rúzsok.. sminklemosóval is alig tudom leszedni. :D
3/8 anonim válasza:
Én a theBalm folyékony rúzsait szeretem.
Abszolút tartós. Inni és enni is bátran lehet vele, de egyedül az olajos-zsíros ételeket nem bírja.
Ha erre figyelsz, akkor tényleg lerobbanthatatlan.
És ami még egy plusz pont: nem szárítja ki az ajkakat, ellentétben a többi matt rúzzsal.
4/8 anonim válasza:
Sleek és Makeup Factory rúzsokat próbáltam, jó tartósak viszont belül ahol nyálas a szád még azok is lekopnak.
5/8 anonim válasza:
the balm, kylie jenneres, colourpop, kat von d.
7/8 anonim válasza:
A h&m ben van tartos. A douglesnek is van sajat markaja ami tartos az az egyik kedvencem. A nyxnek van meg nagyon jo. A sleek nek hamar szarad es le pereg :s
8/8 anonim válasza:
L'Oreal Les chocolates-t 1 nap használat után alig lehet leszedni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!