Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Srácok! Nektek mennyit dob...

Srácok! Nektek mennyit dob egy nőnek az órája?

Figyelt kérdés
Fontos nektek vagy vonzó hogy milyen órája van?

2017. márc. 8. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Szeretem és valamennyire ismerem is az órákat.

Nem komoly + vagy -, de egy jó óra felkelti a figyelmem

(viszont mivel szeretem az órákat, ezért nem a police, és a DW kategóriás divat cuccok amik érdekelnek)

2017. márc. 8. 20:45
 2/8 Donald J. Trump ***** válasza:
Ha nem aranyazott bizsu kategória, palacsinta méretű óriás vagy más ízléstelenség, akkor kis +. Egyéb esetben nagy -. Márkafanatikusság annyira nem érdekes, de preferáltabb, ha valamely klasszikus óragyártó darabját hordja: ha meg még automata is - na jó, az sem baj, ha kvarc, mert nyílván nem engedheti meg mindenki magának-, az aztán megdobogtatja az órabuzeráns férfiak szívét.
2017. márc. 8. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:

A női órák között amúgy is sokkal kevesebb az 'ótómata, a lányok valahogy jobban szeretik, ha nem kell folyamatosan hordani, esetleg állítgatni.

De a többivel egyetértek, akár egy japán seiko, akár egy klasszikus svájci felkelti a figyelmet, de ezek a csiri-csáré divat órák, inkább elrettentenek.

2017. márc. 8. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem tetszik, mint minden más ékszer is kb.

az nem szimpatikus, amikor ilyen-olyan márkás órákat vesznek fel. szerintem hülyeség.

2017. márc. 9. 09:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Geneve mennyire számít jónak? Annak vannak végülis aranyozott bizsu órái(nem az a vastag fajta, akár fekete fehér is van, aranyozott bevonattal a számlap szélén) de attól még lehet ízléses nem?
2017. márc. 9. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Mármint Geneva (a geneve egy város neve, márka A-val van).

Klasszikus tucat divat óra, ez nem olyasmi, ami egy óra kedvelő figyelmét felkelti.

A "divat óra" jelző nem arra vonatkozik, hogy undorító arany-lila cucc e, vagy ízléses, visszafogott darab, hanem arra, hogy alapjában véve olcsó, gyorsan tönkremenő, olyan darabok, amiket megveszel, mert éppen most divat az arany, vagy a minimalista, vagy a bauhaus stílus, de a szerkezet valami gagyi, a tok sem fog sokat bírni, mert egy év múlva már más lesz a divat.

Az óra kedvelők körében ezek az órák nem túl érdekesek.

Ettől persze még lehetsz csinos, érdekes nő, de nem az óráddal fogod felkelteni valaki figyelmét.

2017. márc. 9. 19:06
 7/8 anonim válasza:
Ha fali óra.
2017. márc. 10. 16:40
 8/8 A kérdező kommentje:
A márka neve Geneva
2017. márc. 10. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!