Önmagában a szempillaspirál használata szemceruza nélkül tényleg nem ajánlatos? Ha igen, miért?
Lehet hogy "kissé" ciki, de 25 éves nő létemre sose sminkeltem magam, egyik nap szempillaspirált használtam a felső és az alsó szempilláimra is, amikor meglátták a munkatársak/barátnők mondták hogy nagyon jól áll, de ki kellene húzni mellé a szemem is.
Önmagában a szempillaspirállal mi a baj? (Mert ők nem tudtak rá válaszolni. :D) Esküszöm nem értem és szeretném megérteni. :)
(Illetve kezdőknek való bármilyen más sminkelési tanácsokat is elfogadok.)
Előre is köszönöm!
Hát rá kellett keresnem google-ba mi az a tus. :D Na olyat nem szeretnék, de azért köszönöm a válaszod! :)
Igen, sokan hülyén használják a szemceruzát, nem is egy olyan embert ismerek. :D
Szóval akkor nem gáz magában a szempillaspirál?
Én eddig csak fordítva hallottam és azzal egyet is értek, hogy a szemceruza idétlen spirál nélkül, főleg ha az illetőnek kifejezetten világosak a pillái.
Egyébként ha nem szeretsz sminkelni én ajánlom a szempillafestést, teljesen természetesnek hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!