A Yt-s videókban, mikor a csajok az alapozó alá, a pattik még piros helyére valami zöldet kennek, az sima szemhéjfesték?
Meg akik sokat sminkelnek:
mikor pl orrot fújtok a zsepi hogy nem lesz alapozós?
meg hogy tudjátok megállni, hogy pl ne piszkáljátok a szemeteket?
Én smink nélkül is folytos piszkálom az arcom...
Nem szemhéjfesték, az zöld színű korrektor. Az "tompítja" (nem jut eszembe a szó) a pirosságot.
Nem fújok orrot, csak megtörlöm (fél percenként kell ismételni de valamit valamiért)
Nehezen, olyankor sokat pislogok, ha pl viszket, így a szempilláimmal "megvakarom"
Korrektor. A zöld szín jó a pirosság enyhítésére optikailag.
Alapozós lesz a zsepi egy normális orrfújástól, de ha beteg vagyok, akkor nem festem ki magam.
Ne piszkáld az arcod és a szemed, mert mindenféle bacikat juttatsz az arcodra, attól is jönnek a pattanások, szemnél meg még rosszabb, ha belekerül valami.
Igen, az okát tudtam, hogy miért zöldet :)
Csak azt nem, hogy az "honnan van", de akkor ezekszerint az is korrektor, csak nem a normál fajta.
Lehet amúgy kapni ilyet nem paletta formában is? Mert én mindegyiknél csak olyat látok.
Sajnos nehéz nem piszkálni, az orrom pl folyton viszket :( meg sokmindenre allergiás is vagyok :(
Köszönöm, hogy válaszoltatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!