Szerintetek gáz ha egy 15 éves lány ilyen sminkeket készít magának?
2017. febr. 19. 07:02
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. febr. 19. 10:55
12/22 anonim válasza:
Ez nem smink,hanem vakolat. Szerintem nagyon sok..
13/22 anonim válasza:
én 21 évesen se csinálok ilyen sminket O.o
14/22 anonim válasza:
Egy igényes nő tisztában van vele, hogy különböző helyekhez, szituációkhoz milyen smink illik. Iskolába egy ilyen smink röhejes és csak azt mutatod meg vele, mennyire nincs ízlésed. Persze csak egy 15 éves kislány vagy, aki úgy gondolja, hogy egy vörös szőnyeges, kardashian smink hű de menő lesz a suliba. Hát nem, abszolút nem menő és valóban nagyon útszéli hatást kelt. De legalább valami női magazint elolvashatnál, abban is benne van, hogy milyen a szép hétköznapi smink.
15/22 anonim válasza:
Nem értem miért kell leszólni.
A smink szép, persze lehetne kicsit...Hát nem ilyen erős. De ha neki ez tetszik, és a suli nem tiltja, meg a szülei sem? Akkor hadd csinálja. 15 éves, kísérletezzen. Lehet, hogy 10-20 év múlva nevetni fog majd saját magán, de most ez a jó neki.
Kérdező, még annyit szerettem volna, hogy tényleg nyugodtan csináld. De! Ápold is az arcodat, ne csak sminkelj, és mindig mosd le rendesen a sminkedet! :)
16/22 anonim válasza:
Szerintem ez max buliban jó egy huszon évesnek, én elég durván sminkelek (nem vakolok csak a szememnél erősen, sötéten) de ez még nekem is túl feltűnő.
17/22 anonim válasza:
Nekem az ilyen jellegű sminkek eleve nem tetszenek, viszont tény, hogy nagyon precízen, szépen van megcsinálva, és a színvilágát is eltalálták. Ha téged ez tesz boldoggá, és meg is tudod jól csinálni, akkor hajrá! Oké,hogy ez sok, meg erős smink, de teljesen rendben van. Sokkal rosszabb, amikor valaki nem tudja megvalósítani, és idiótán néz ki.
18/22 anonim válasza:
Őszinte elismerésem, hogy van időd meg energiád ezt minden reggel magadra dobni, mert gondolom azért nem két perc... Gáznak éppen nem tartom, bár számomra az ilyen "instagram" sminkek mind iszonyú mesterkéltek, magamnak egészen biztosan nem csinálnék ilyesmit. De ha te így érzed jól magad, szíved joga.
19/22 anonim válasza:
Sok...nem csak 15 éves lányoknak.
20/22 anonim válasza:
Ez egy színpadi smink, a készítője sem hétköznapinak szánta. Mivel megkérdezted a véleményünket, ezért leírom: ez még egy felnőttnek is nevetséges, ha nem tudja, hol a helye ennek a sminknek. Egy 15 éves kislánynak meg plána. De valószínűleg pár év múlva alábbhagy ez a sminkelési lázad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!