Szerintetek gáz ha egy 15 éves lány ilyen sminkeket készít magának?
2017. febr. 19. 07:02
1/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem a képen látható hölgy ezzel a sminkkel egy olyan igazi ordasqrvaf@$ztarisznya. Tudod az a fajta amelyik a lóvéra hajt. Suliba kicsit erősnek gondolom.
3/22 A kérdező kommentje:
Nyílván nem ilyen erősen szoktam csinálni. Azért nekem is van ízlésem. A gusztustalanságig nem rakok magamra glittert. Sem pedig highletert.
2017. febr. 19. 07:12
4/22 anonim válasza:
15 évesen és suliba ez nagyon gáz. Ha így sminkeled magad, akkor NINCS ízlésed, de önkritikád sem.
5/22 anonim válasza:
Minek 60kg vakolatot a suliba felrakni?
7/22 anonim válasza:
Ez ugye csak vicc? Felnőtt nőként sem tettem fel ennyi sminket, buliba sem, nemhogy iskolába, munkahelyre, pedig szeretek sminkelni. Nagyon viccesen nézhetsz ki, bár nem tudom miért jó neked ha az egész iskola rajtad röhög a hátad mögött.
8/22 anonim válasza:
Szerintem ez suliba és buliba is nagyon-nagyon sok. Nem is 15-nek nézel ki, hanem jóval idősebbnek.
9/22 anonim válasza:
Ez minden korosztálynak sok szerintem... sztároknak való a vörös szőnyegre mert ott számít a giccs de senkinek sehova!
10/22 anonim válasza:
Az a gáz aki ilyenért lekxrváz. Én sem sminkelek ilyen durván még buliba se, de azt meg kell hagyni hogy nagyon szép ez a smink. Én úgy gondolom ha valaki így jól érzi magát, akkor sminkeljen így akár hétköznap is, engem nem zavar. Ettől nem lesz valaki pénzéhes kxrva. Sajnos sokan nem nagyon értik hogy valaki SZERET sminkelni és ebben éli ki a kreativitását. Igazából csak azt tudom negatívumként felhozni hogy tesi órán elég gusztustalan mikor az alapozó lefolyik. De ha téged nem zavar akkor csináld, ne érdekeljen más véleménye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!