Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence műköröm Rossmann-ban!...

Essence műköröm Rossmann-ban! Próbáltátok már?

Figyelt kérdés

Kis papírdobozban lehet kapni, és 500 Ft körül van.

Valaki vett már? Ha igen, milyen tapasztalataitok voltak?

Bevált?

És volt ragasztó is hozzá a dobozban?

2010. máj. 8. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
arra gondolsz amit most leakcióztak kb 300ft-ra? azt ha kinyitod,és ki veszed belőle a körmöt egyből fel ragaszthatod,mert a hátulján van a ragasztó!
2010. máj. 8. 18:16
 2/13 A kérdező kommentje:

Hát, gondolom ugyanarra gondolunk!:)

És nem gagyi, jól néz ki?

2010. máj. 8. 18:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát,igazából még nem raktam fel:D csak megvettem szoval sajna nem tudom hogy mennyire tartós, de am elég rövidnek néz ki. Nekem kb az igazi körmöm is akkora, szoval semmit nem hosszabbít, max arra jó hogy ha nincs időd kifesteni a körmöd,ezt gyorsan felrakod:D
2010. máj. 8. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:
jah és szerintem am jól néznek ki, van mintás is, én olyat vettem!
2010. máj. 8. 18:25
 5/13 anonim ***** válasza:
20%
Pfff majd kapod el a jó kis körömgombát vagy algát attól a sz*rtól. Inkább menj műkörmöshöz!
2010. máj. 8. 19:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
bnőmnek volt neki nagyon hamar lejött..
2010. máj. 8. 23:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Egész jól néz ki, én kipróbáltam mert csak egy estére kelklett volna hogy kibirja... de nem sikerült neki, potyogott le mint a franc, azonkivül a kézmosást sem szerette. :)
2010. máj. 11. 16:06
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem volt ilyen. télleg jóól néz ki. de amikor felraktam elég hülyén nézett ki ráadásul 1-1,5 óra mulva kezet mostam és az összes lejött :S nem éri meg.
2010. máj. 11. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha már műkörmöt szeretnél, normálisan csináltasd, ne ilyen ragasztós vackokkal. Menj el körmöshöz.

M-L17

2010. máj. 11. 17:56
 10/13 anonim ***** válasza:
annyiira igénytelenek azok a ragasztós vackok, menj el körmöshöz ink.
2010. jún. 23. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!