Milyen sminktermékek váltak be nektek a legjobban? Mit ajánlotok mindenkinek mert annyira jó?
Nekem nincs márkás sminkem :D
Alapozóból az Essence hab állagút használom
Kőpúder / szempillaspirál RL
Minden mást ebayról /wishről rendelek:
Szemhéjpalettából / matt rúzsból a HUDABEAUTY replikát
Kylie nem vált be
MAC alapozó és púder,
Anastasia beverly hills szemöldökgél,
Too faced palettái ütősek,
Urban Decay naked paletták,fixáló spray és a szemre való primer,
Benefit Hoola bronzosító és a Roller Lash szempillaspirál
YSL alapozó
Sleek pirosítók és a kontúr palettája is jó,
Kylie lipkitek de ha nem akarsz annyit költeni akkor a Colorpop tökéletes dupe,
és most egy pár drogériás:
Catrice szemöldökápoló készlet,
Maybelline lash sensational szempillaspirál
Rimmel alapozói nagyon jók és a Stay matte púder is remek! Remélem segítettem :)
Szemhéjpúder: Sleek, Makeup Revolution
Szempillaspirál: A Rimmel Wake Me Up spirálját használom már jó ideje. Eddig ez a valaha volt legszuperebb szempillaspirálom
Rúzs: theBalm - Mind folyékony, gyönyörű színük van és a többi matt rúzzsal ellentétben nem szárítják az ajkakat.
Szemceruza: NYX, Sleek, Makeup Factory
Szia!
Nekem alapozók közül a Loreal True Match vált be eddig a legjobban! Tökéletesen fed és nem képez maszkot! Volt már tizenezerért vásárolt alapozóm is, pl Clinique, de a nyomába se ért a Loreálnak. Rúzsoknál pedig a Lancome Lip Lower-t imádom!
Chanel Levres S. Szajfeny nagyon tartos.
Clinique spiral nem irritalja a szemed egy egesz nap utan sem.
TheBalm kozmetikumai nagyon jol pigmentaltak.
Az egyik legjobb vétel számomra a Mary-Lou Manizer volt a theBalmtol.A szine gyonyoru,mindennapra is jol mutat.Anastasia Glow kitem is van de ha valasztani kéne akkor maradnék az elobbinél.
A tokeletes ruzs nalam a Kiko Smart 918as arnyalat. Kremes,fenyes,az illata nagyon jo es mindossze 3 euroert vettem.Sajnos azota valtoztattak a szineken de a leghasonlobbar biztosan megveszem.
Szemalatti eros vilagositasra a Maybellline Eraser eye az egyetlen ami bevalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!