Porcelánbőrű lányok! Milyen korrektort használtok? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Már több márka folyékony korrektorát is kipróbáltam (Essence, Catrice, Maybelline stb), de valahogy hiába választottam a legvilágosabbat, mindig sötét volt, és sajnos nem találtam olyat sem, ami a hideg tónusú bőrömhöz illik, egyszóval mindegyiknek volt egy sárgás árnyalata a bőrömön. Szóval a kérdésem az lenne, hogy nagyon világos bőrű lánykák, ti milyen korrektorban bíztok, mi vált be nektek? :)2017. febr. 6. 13:43
1/5 anonim válasza:
nekem a catrice liquid camouflage korrektorából a világosabb árnyalat pont jó. ezt használom a szemem alá, bőrhibákra pedig a tégelyes változatát. az én bőröm is hófehér, de úgy vettem észre h eddig még ezek illeszkednek hozzá a legjobban :D
2/5 anonim válasza:
eddig Kat Von D-t, neki még tiszta fehér korrektorja is van de megszűnt az oldal ahonnan eddig lehetett rendelni úgyhogy engem is érdekelne más alternatíva:(
3/5 anonim válasza:
Egy ideje az AVON-tól egy matt folyékony korrektort használok. Ez ilyen szájfény szerű kiszerelés. Azt hiszem a 'fair' nevet viseli. Remélem tudtam segíteni.:)
4/5 anonim válasza:
A Catrice-ből melyik árnyalatot használtad? Mert én Rossmannokban csak a 010-eset láttam eddig, de Müllerben lehet kapni 005-öset is, én azt használom, esetleg próbáld ki. Mondjuk én nem vagyok különösebben megelégedve vele, eléggé parfümös, úgyhogy legközelebb valószínűleg a NYX folyékony korrektorát fogom kipróbálni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A Catrice-től folyékony korrektort vettem 020 árnyalatban. Eléggé sietős vásárlás volt, és a drogériai fényekben megfelelőnek tűnt, de mikor hazaértem, láttam, hogy nagyon narancssárga színe van az arcomon. :/
De csak találok majd valamit, ami megfelelő árnyalatú lesz. :)
2017. febr. 19. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!