Melyik parfumot valasszam?
Figyelt kérdés
Gucci: Flora
Gucci: Intense
Armani: Si
Melyik legyen?:)
2017. febr. 4. 14:47
1/4 anonim válasza:
Én a Flora-t választanám, mert kifejezetten tavaszias illatnak tűnik.
2/4 anonim válasza:
A Si egy nagyon nőies,diszkrét illat.
Szerintem jó választás.
De egyedül te tudhatod,hogy számodra melyiknek van a legfinomabb illata.
Drogériákban - pl. a Müllerben ki is tudod próbálni őket.
Ne az internetes vélemények, vagy az üveg tetszetős formája alapján válassz.
3/4 anonim válasza:
Én az Intense-t választanám. A Flora kellemes virágos erős illat. Inkább tavaszi illat.
Az Intense egy nőies ,dögös,szexis,vadmacskás illat. Nem az a tipikus édes-virágos tucatillat. Nekem ez a legbejövősebb.
Az Armani szerintem túl van árazva . Tartós,könnyed illat. Vaníliás,virágos,fás édeskés illat. Szerintem inkább őszi-téli illat.
4/4 anonim válasza:
A Florának tapasztalataim alapján valami katasztrofális a tartóssága (meg úgy általában a Gucci parfümöknek az), hogyha ez fontos számodra, akkor ne azt válaszd. Az Intense-et nem ismerem, a Si illata viszont tetszik, szerintem nagyon kellemes illata van, én azt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!