Műszempillát a Notino-ról vagy a Make-up plázáról rendeljék inkább? Mindkettő ARDELL de a Make-up plázában DUO-ragasztóval van ami állítólag jobb?!
Én a Make Up Plázától szoktam rendelni. Nekem sokkal vevőorientáltabbak és én szeretem a magyar áruházakat (a másik az nem magyar, csak szállít ide is).
Nagyon jók az Ardell műszempillák is, de én spáci Modell Rockot és Red Cherryt szoktam, mert olcsóbb. Persze azt is a Make Up Plázától.
A kiszolgálás és szállítás szuper! (Bár utóbbi nyilván a szállítón múlik)
Egyszer fel is hívtam őket, mert kíváncsi voltam néhány ragasztó hatására. Úgy elmondták nekem a különbséget, hogy csak lestem. Ilyen szakszerűen mégis érthetően és egyértelműen még soha nem beszéltek velem kozmetikai áruházban. Innen is csókoltatom őket, mert rengeteget segítettek!
Én csak ajánlani tudom őket, de a döntés a te kezedben van. Máshol is megveheted. Ami nekem számított az az, hogy a Make Up Plázában jó az ár, náluk létezik ingyenes szállítás is (másiknál nincs) és több mindent össze tudok válogatni. Ráadásul kedvesek is.
Ha DUO ragasztó is van hozzá, akkor én azt venném a Make Up Plázában, mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!