Én nem látom csúnyának magam nélküle. Otthon is sminkelek néha, főleg ha a barátommal vagyok, mert szeretem kicsípni magam neki. Szóval rám nem igaz a csak idegeneknek kiöltözés. De smink nélkül is békében vagyok magammal.
2017. jan. 29. 17:29
2/13 anonim válasza:
Én nem, mert szeretem, ha kicsit szellőzik a bőröm és nem terhelem hétvégén is sminkkel. De, ha programom van, akkor szoktam. Egyébként nem mások miatt, hanem magamnak akarok tetszeni.
2017. jan. 29. 18:00
3/13 A kérdező kommentje:
Ha hétvégén csupán nagy bevásárlás a program, akkor csak azért kisminkeltek, hajatmostok?
2017. jan. 29. 18:07
4/13 anonim válasza:
nem sminkelek hétvégén, csak ha megyek valahova. Akkor se, ha a barátom itt van. ne azzal menjen már az idő, hogy sminkelek, meg amúgy is este úgyis smink nélkül lát
2017. jan. 29. 18:11
5/13 anonim válasza:
Én igen, de akkor csak a szememet egy erősebb tusvonallal. 2 perc alatt meg van és csinosabbnak érzem magam tőle, barátomnak is jobban tetszik úgy, cicásan. :) illetve ha kell szem alá korrektor :)
2017. jan. 29. 18:21
6/13 anonim válasza:
Ha elhagyom a lakást, sminkelek, és mindennap hajat mosok.
Bár a normális sminkem csak alapozó, korrektor szem alá, szemöldök és spirál.
2017. jan. 29. 21:40
7/13 anonim válasza:
Hétköznap sem sminkelek, nemhogy itthonra...
2017. jan. 29. 21:44
8/13 anonim válasza:
Itthonra nem szoktam, hétköznapokon is csak akkor ha megyek valahova. Kell a bőrnek a pihenés, regenerálódás. Ha folyamatosan smink van rajta, az nem tesz jót neki, még ha minőségi kozmetikumokat is használ az ember.
Szerencsére 3 évnyi pattanásos korszak után sikerült szinte makulátlanra letisztítanom a bőröm, így nagyon elégedett vagyok vele, nem látom magam csúnyábbnak, csak természetesebbnek. Néha fáradtnak látom magam inkább, olyankor felrakok egy arcmaszkot.
2017. jan. 30. 10:33
9/13 anonim válasza:
Ha egész nap itthon vagyok, akkor nem sminkelek, de akkor sem, ha a tőlünk 100 méterre lévő Sparba kell leugrani. Ha nagybevásárlást tervezünk, akkor viszont kedvtől függően feldobok egy minimális sminket.
2017. jan. 30. 14:44
10/13 anonim válasza:
Nem. Itthon sosem. Ha a barátom jön, akkor sem.
Mivel problémás a bőröm, csúnyábbnak látom magam smink nélkül, de nem annyira csúnyának, hogy sosem hagyjam szellőzni.
Ha bulizni megyek, vagy moziba, vagy ilyesmi, akkor mindig teljes fedést csinálok, de amúgy sosem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!