Mit tehetek, ha nem tudom rendesen kihegyezni a szájkontúr- illetve szemceruzáimat?
Állandóan beletörik a hegye, vagy csak egyszerűen nem tudom hegyesre kihegyezni...
De sokszor nekem már nem is az számít, hogy hegyes legyen, csak hogy legalább használhatóvá váljon...
Mit tehetnék?
Hát az utóbbi időben vettem 5(!!!) újat, mind különböző, és egyikkel sem érek el semmit. De szerintem nem is a ceruzákkal van baj...
Valaki esetleg tudna segíteni?
ma már lehet kapni olyant amit nem kell hegyezni ilyen tekerős és valami 50 forint különbség szokott lenni a kettő között!!!
nagyon jó csak ajánlani tudom!!! egyszerűbb praktikusabb és szebb, és nem karcol a fa része(mivel nincs) műanyag!!!:)
Nekem még pár évvel ezelőtt voltak ilyen tekerhetős ceruzáim, de nem nagyon váltak be...
Viszont ez a hűtős dolog tényleg használ? Lehet, hogy ki fogom próbálni. :)
Az Avonos hegyező jó, próbáld azzal.
Tényleg érdemes kipróbálni a hűtős dolgot, mert lehet azért nem tudod hegyezni, mert túl krémes. De ha ez sem segít, sztem a szem/szájceruzával van a baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!