Szerintetek is nagy fejem van?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már hogy nagyon nagy a fejem. Van valami jó smink, vagy, kiegészitő, amivel kisebbnek látszódna?
(Én vagyok a piros felsős, és kockás sálas.)
2010. máj. 6. 12:02
11/22 anonim 

válasza:

hát télleg nagy fejed van meg ronda is XD
12/22 anonim 

válasza:

Egyik válaszolónak:ha egy barát/barátnő mondta, akkor miért ne lehetne igazi barát?Szerintem pont az igazi barátok mondják meg az igazat, mert segíteni akarják a bartjukat, és csak jót akarnak neki.
Amúgy szerintem is a súlyod miatt van, fogynod kell.
14/22 anonim 

válasza:

szerinem pont az az igazi barát aki megmondja őszintén a véleményét. most mondja azt neki, hogy tök jól nézel ki, sőőt még hízz is pár kilót... hát szerintem nem.
kicsit diétázz , sportolj és ahogy fogysz az arcod is le fog fogyni. amúgy nincs baj veled.
15/22 anonim 

válasza:

Nem akarlak megsérteni, de tényleg nagy a fejed, jó nagy a tokád is és az orrod is. :/ Nem vagy valami szép
17/22 anonim válasza:
Nem értem, mért kell megbántani a másikat?! Nem azt kérdezte, hogy szép e . meg van e tokája, stb. Meg ez a saját véleményetek, nem kíváncsi rá senki. Sztem nincs nagy fejed, ne hallgass másokra! Lehet, hogy irigyek...
19/22 anonim válasza:
Bunkó parasztok vagytok Barátaim legalább ő okosabb mint ti mert több agy van a felyében!ennyit erről barátom!
20/22 anonim 

válasza:

Felyében??
Ezt te sem gondoltad komolyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!