Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a baj a bőrömmel/sminkemmel...

Mi a baj a bőrömmel/sminkemmel/ + (hajammal/ megjelenésemmel)? Hol rontom el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próblémám a következő: nem tudom mi van a fejemmel :( .

25 éves vagyok, nő, rendszeresen járok kozmetikushoz. A pórusaim mégis tágak, a bőröm olyan egészségtelen ábrázatú. A hajam messziről úgy néz ki, mintha mindig zsíros lenne, még frissen mosva is - és olyan fényviszonyok mellett (mosdó stb) kriplinek érzem magam.

Sminkhez vagy 800 youtube videót megnéztem, használok primert jó alapozót korrektort, szemöldök ceruzát, szempillasprirált. Hidratálok, de mégis öreges az arcom :(

Szerintetek vitaminhiány vagy csak öregszem? Hajam valamiért csíkos színű (sötét és világos barna, természetes)- festenem kéne, hogy emiatt a csíkosság miatt ne tűnjön zsírosnak?

Esetleg menjek stílus tanácsadásra? A munkám sajnos olyan, hogy jól kéne kinéznem, de nem megy ösztönösen... na meg a párom is megjegyezte, hogy lehetnék ápoltabb :( pedig az vagyok, csak nem látszik az eredmény.

Valahogy ennek tetejében az öltözködést sem találom el (kb. Betty a csúnyalánynak érzem magam).

Volt még így valaki? Mi segített? Hogyan lehet ebből kilábalni?

2017. jan. 23. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Valamit csak rosszul csinálsz akkor. Lehet, hogy rossz sampont/balzsamot használsz. Vagy nem mosod ki teljesen a hajadból és összeragad.

Lehet rossz technikát használsz a sminkeléshez(?)

Mivel viszed fel az alapozót? Megtisztítod az arcod rendesen? Lemosod este a sminked? nem lehet hogy sok alapozót kensz fel?

2017. jan. 23. 18:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy sok az alapozó, most hogy mondod. Megtisztítom mindig. Csak valahogy a sok bababőrű nő mellett olyan maszkulinnak érzem magam :/
2017. jan. 23. 19:25
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

A smink rendszerint akkor öreges hatású, ha matt, púderes és sok van belőle az arcon.

Ezen kívül a rossz bőr simán lehet napkárosodástól, tessék használni fényvédőt.

A hajad meg lehet, hogy csak nem szereti a sampont, amit használsz. A nagyon hidratáló cuccok hajlamosak elnehezíteni és lelapítani a hajtöveket.

2017. jan. 23. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Nem vagy öreg,valamit rosszul csinálsz szerintem is. Összeszedek pár dolgot amin változtatnék:

- haj: vágass olyan frizurát, ami magától is beáll fazonra, vagy kösd ösdze ha nagyon nem boldogulsz vele. Válassz más sampont , kerüld a keratinos termékeket. A samponnál az a lényeg, hogy tisztítson, puha a balzsamtól lesz.

- bőr: az ok, hogy jársz kozmetikushoz, de otthon is ápolni kellene a bőrödet, különben semmire se mész vele. Kellene egy profi bőrápolási rutin.

- smink: csak a szép bőrön szép, szóval ehhez is az kell, hogy rendbetedd. Hétköznap nem vakolunk. Picit egységesítjük a bőrtónust, esetleg korrektor a durva bőrhibákra, pici pirosító, kiemeljük azt ami szép , alap szemfestés, szájfény max. Nem kell tonna sminkcucc, mert az öregít, maszkhatású, és visszatetsző

visszatetsző látvány .

2017. jan. 24. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem, hogy tág pórusokra a retinol és a hámlasztás nagyon szuper. Megfelelő arctisztítással persze.
2017. jan. 24. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Hú köszi!
2017. jan. 26. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!