Egy hetet sem bírt ki a géllakk; ez normális vagy valami el lett rontva?
Figyelt kérdés
Négy napja csináltattunk géllakkot egy barátnőmmel ugyanannál a körmösnél. Mára a barátnőmnek és nekem is több helyen elkezdett csúnyán lepattogni a lakk, pedig ennek állítólag 2-3 hetet kellene bírnia. A körmös ronthatott el valamit?
Előre is köszönöm a segítséget!
2017. jan. 14. 19:55
1/2 anonim válasza:
A géllaknak egyáltalán nem lenne szabad lepattogni, az nem normális. 2-3 hét után is csak azért kell újat csinálni, mert lenő és csúnyán mutat. Én visszamennék a körmöshöz és visszakérném a pénzem az tuti.. Gondolom silány cuccokkal dolgozik, váltsatok!
2/2 anonim válasza:
Sajnos nem minden körmös jó.
Egy jó körmös egy papírvékony körömre is meg tudja csinálni tartósan a lakot, előbb nő le, mint hogy bármi baja legyen.
Keressetek másik körmöst.
Valószínű nem jól készítette elő a körmös a körmöket , tartósnak kéne lennie.
Nekem 3 hétig simán fent van mindféle sérülés nélkül.Az élekről szokott addigra lekopni, de nem pattog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!