Sötétbarna szemkontúrt,amit az alsó szempillatövek mentén használtam. Visszagondolva és a képeket nézegetve elég rémesen nézhettem ki,hiszen a szemhéjamon semmilyen terméket nem használtam.
Később elkezdtem szempillaspirált használni, majd a barna szemkontúrceruzát lecseréltem feketére.
Aztán az évek múlásával egyre többféle sminkterméket használtam. 18/L
Az egyre többfélére természetesen úgy kell gondolni,hogy kb. 16 éves koromtól ajakápoló,szemöldökceruza,szemhéjpúder,szemhéjtus, nagyon ritkán BB krém .
17-től matt folyékony rúzsok, kontúrpaletta, műszempilla. Természetesen nem minden nap és nem az összeset egyszerre használom.
Ez attól függ.Ha tele van a fejem bőrhibákkal,akkor alapozó (Miss sporty),korrektor (catrice),púder (alverde).Ha szükség van (most vettem őket),primer,pirosodásra zöld korrektor (alverde).Valamint Essence (vízálló) vagy sima avonos szempilla spirál.Szemöldök fixáló gél. Ha jobban megnézed,egyik sem az a Selena Gomezt varázsoló örült drága termék.Enyhe (nálam tökéletes a célra) fedést adnak.És ha lehetőséged van,alverde sminkterméket használj:illat/színezék mentes,bőrbarát,természetes,megfizethető!
De van,hogy csak szempillaspirál,vagy az sem.
14/L
hétköznap:
-alapozó (de kb. korrektorként használtam még akkoriban, csak az orromra és államra :D)
-szempillaspirál
-ajakbalzsam
+ "különleges alkalmakra" még max. szemhéjtus, szemceruza
19L
Semmi sminket nem használtam.Most kilencedikben is csak teafás korrektort.És púdert. De nem mindig csak amikor csúnyább pattanásaim vannak.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!